Top 5 pe Bulevard luna aceasta

Luna aprilie a fost luna păcălelilor și nebuniilor pe Bulevard. V-am povestit despre păcăleli în vestimentație, mâncare și interioare, iar în topul citirilor dumneavoastră s-au clasat următoarele:

Alex Repede – copilul care a păcălit sistemul medical din România: Diana Calfa ne-a împărtășit povestea cutremurătoare a familiei Repede, cei care au luptat pentru viața copilului lor atunci când nimeni nu le dădea vreo șansă. „Povestea are pentru mine gustul dulce al reușitei, a familiei care a valorizat și luptat pentru viață, a sistemului care a fost depășit de voința puternică și per ansamblu, a încăpățânării care poate “păcăli” până și cele mai bolnave sisteme.”

1

Inaugurare INNES Designer’s Delight: La rubrica *EVENTS* v-am povestit despre inaugurarea magazinului Innes Designer’s Delight. Ei și-au propus să asigure servicii profesioniste atât pentru clienţii individuali, persoane particulare, dar şi pentru cei profesionişti, faţă de care își dorește să se poziţioneze ca un important partener şi colaborator viitor.

innes

Simina Cheteleș: “Fiecare clientă este o vedetă când e în scaunul meu”: Simina Cheteleș i-a povestit Alinei Mihuț despre poiectul mult visat devenit acum realitate: Vestige Atelier des Beaux Arts. Orice vis crescut cu pasiune, determinare și multă muncă prinde contur în cele din urmă. Pentru Simina Cheteleș visul de-a reuni într-un singur loc tot ce ține de beauty&fashion, alături de o academie de formare profesională, a durat câțiva ani buni, dar efortul a meritat spune acum, la câteva luni după lansare.

4-salonul-de-hair-style-vestige-3

Păcăleli delicioase: Adrian Hădean ne-a dezvăluit experiența pe care a avut-o la restaurantul Riff: De multe ori, realitatea rezultată din imaginația unui bucătar priceput, bate imaginația unui consumator, fie el mai mult ori mai puțin experimentat. Eu unul știu că abia după prima mea experiență de felul acesta, am înțeles ce a vrut să spună Ferran Adria cu cuvintele “dacă nu-i magie, nu-i nimic”, referindu-se la farfuriile oferite clienților restaurantului său, El Bulli.

ocheana

Undress! Jos homarul câteodată!: Genoveva Hossu ne-a sfătuit cum să dezbrăcăm interioarele de ceea ce au în plus. Plecând de la problemele clienților săi, Genoveva ne-a dat câteva soluții pentru a rezolva temele storage-ului insuficient, gadget-urilor și “Kitsch-oșeniilor”.

curiozitati

Sursa foto featured: technobuffalo.com