Camelia Șucu și Genoveva Hossu lansează simultan cinci showroomuri destinate designului de interior

Camelia Șucu și Genoveva Hossu lansează, în această lună, cinci showroomuri în București și Cluj-Napoca. Spații destinate industriei de design interior din România, showroomurile ClassIN, Natuzzi Italia și Natuzzi Editions găzduiesc colecții impresionante de mobilier și accesorii de interior, cu semnătura a peste 600 de furnizori, din game diferite de preț. ”Mix and match” între designeri consacrați și branduri la prețuri accesibile este noul trend pe care-l propun pe piața românească cele două doamne.

Cu un concept de business inovator, care se adresează atât specialiștilor din industria de design interior, cât și iubitorilor de frumos, Camelia Șucu și Genoveva Hossu revoluționează designul românesc, punând bazele unui business full-service, rezultat din fuziunea a două forțe complementare ale industriei de design interior: omul de business cu experienţă în retailul de mobilă şi decoratorul creativ cu portofoliu remarcabil.

Noul business oferă o multitudine de servicii: de la produse destinate amenajărilor interioare și consultanță gratuită în showroomuri, până la soluții complete de design la cheie și servicii 3D (randări, tururi virtuale, realitate augmentată).

Dacă showroomurile ClassIN prezintă, în exclusivitate, colecții ale mai multor branduri consacrate la nivel mondial (Edra, Poliform, Molteni&C, Flexform, Ivano Redaelli, Dada, Brabbu, Jab Anstoetz, Ralph Lauren Home etc.), de la mobilier și accesorii, la țesături și corpuri de iluminat, showroomurile Natuzzi se axează exclusiv pe colecțiile producătorului italian de mobilă, care a lansat, de curând, o linie de mobilier la prețuri accesibile: Natuzzi Editions.

“În ClassIN am văzut mai mult decât un showroom sau un spațiu-concept de obiecte și proiecte. Am construit o platformă de parteneriat strategic în industria designului interior, care se adresează atât iubitorilor de frumos, cât și specialiștilor din industrie. Arhitecți, designeri și decoratori – Best of the best vin în întâmpinarea unui public rafinat, care s-a îndrăgostit iremediabil de frumos și calitate.”, spune Camelia Șucu, strategic partner ClassIN & Natuzzi România.

“Am abordat cu mare atenție construirea portofoliului ClassIN. Ne-am dorit ca fiecare client care ne trece pragul să nu plece fără cel puțin o soluție la problema care-l frământă, indiferent de natura ei. Bugetul disponibil, nevoia de produse premium și exclusivitate sau accentul primordial pe funcționalitate și confort sunt aspecte care ne dictează adesea tuturor nevoia de consum. Am mizat, astfel, pe un mix de branduri, majoritatea de renume mondial, destinate atât consumatorilor de lux, cât și celor orientați spre produsul de calitate la prețuri accesibile. Avem o echipă tânără, extrem de creativă, a cărei provocare este să se adapteze bugetelor și stilurilor de viață ale clienților noștri. Pe lângă furnizorii externi, avem parteneri din România, branduri minunate, create de designeri de obiect și tapet, pe care ne dorim foarte mult să-i facem cunoscuți publicului larg. ClassIN este mai mult decât un showroom, este un laborator de design, un spațiu dedicat creativității cu focus pe funcționalitatea, originalitatea și unicitatea proiectelor.”, completează Genoveva Hossu, creative CEO ClassIN & Natuzzi România.

ClassIN abordează conceptul de “design thinking” dintr-o nouă perspectivă și îl integrează cu succes în filosofia companiei. Centrarea pe client, gândirea integrativă, experimentalismul și colaborarea sunt pilonii pe care își fundamentează ClassIN întreaga activitate.

Informații suplimentare, precum și adresele showroom-urilor se găsesc pe site-urile oficiale: www.classin.ro, www.natuzzi.ro și www.natuzzieditions.ro.