Gala ELITE Women Nominee și-a desemnat câștigătoarele

ELITE Business Women, comunitatea femeilor antreprenor din România, a organizat pe 15 decembrie Gala ELITE Women Nominee în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune proiecte ale femeilor de afaceri și au fost desemnate Femeile ELITE. Totodată, a avut loc o strîngere de fonduri pentru MIA’s Children.

8 5

Printre femeile ELITE care au participat la eveniment sunt: Cristina Chiriac, președintele Asociației Naționale a Antreprenorilor și fondator Flori de Ie, Ileana Botez, director de comunicare și marketing la Bursa de Valori București, Meryem Mambet, proprietar al Hotelului Aurora din Mamaia, Cătălina Brinza, fondator AllBoutique.ro, Sonia Nechifor, Managing Partner la agenția Communication ON, Valeria Tudor, fondator The House PR Agency.

6

„Anul 2015 a însemnat pentru noi lansarea Elite Business Women și tranformarea acesteia în cea mai activă comunitate a femeilor antreprenor în România. Am lansat Conferința națională “Ele au reușit” în București, Constanța și Cluj. Am organizat în fiecare lună sesiuni de networking și antreprenoriat în cadrul Elite Networking Club. Am primit nominalizarea The Story Exchange New York – 1000 successful stories și am lansat Catalogul de Business Elite și Elite Sales Group. A fost un an maraton, cu multă muncă, provocări, dar și satisfacții pe măsură. Sunt încântată și profund emoționată să văd cum la final de an, după eforturi continue, femeile antreprenor formează o comunitate unită, un nucleu de oameni ambițioși care luptă pentru o economie sănătoasă și o cultură antreprenorială în România”, a declarat Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.
4
Pentru 2016 Elite Business Women își propune dezvoltarea comunității în Brașov, Sibiu și Timișoara, continuarea atelierelor de networking și antreprenoriat în București, Constanța, Cluj, precum și implicarea în forumurile naționale și internaționale pentru a putea negocia condiții mai bune pentru dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România. În acest context, unul din planurile pentru 2016 este organizarea primei Conferințe Internaționale în Turcia.

7

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenor, unde au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre ce le-a adus succesul. Totodată, scopul acestei comunități este de a crea împreună afaceri profitabile, de a lega parteneriate și de a antrena și a crește  know how-ul și experiența membrelor ELITE în cadrul Atelierelor de Antreprenoriat.

Fotografii realizate de Daniel Ursache