Elite Business Club by Elite Business Women

Elite Business Women continuă sesiunile de networking & antreprenoriat marca Elite cu a XVIII-a ediție a evenimentului Elite Business Club, ce va avea loc vineri, 24 februarie 2017, în București, la Grand Hotel Continental și marți, 28 februarie 2017, la Cluj, în cadrul Intensa Training & Events.

La actuala ediție, printre speakeri se numără: Camelia Șucu, antreprenoare cu o vastă experiență, care gestionează mai multe afaceri în paralel, Stelian Muscalu, jurnalist Digi 24 și antreprenor, Magda Bei, CEO Graphtec Design, nominalizată Femeia Anului 2016 la categoria Antreprenoriat, Daniela Mariscu, fondatoarea Aquatica Experience, un business pe mai multe continente care promovează turismul de agrement în România, dar și fondatorii Little People Association,  Katie și Shajjad Rizvi.

 

Special pentru evenimentele #EliteBusinessClub, vor fi prezenți în România și reprezentanții Asociației Coloquialvox Coloquialvox, prima asociație de antreprenoriat care facilitează legăturile la nivel cultural, tehnico-profesional și educațional între antreprenorii români, moldoveni și portughezi, în colaborare și cu alte țări, precum Angola și Republica Mozambic.

 

Fondată de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizație din România dedicată femeilor antreprenor, care și-a propus să creeze nu doar o comunitate de business, ci și un spațiu care facilitează împărtășirea experiențelor și dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei rețele axate pe performanță și profitabilitate.

Astfel, evenimentele lunare de business ale ELITE BUSINESS Club contribuie atât la inițierea și creșterea conexiunilor din cadrul acestei comunități, cât și la creșterea cunoștințelor și abilităților tuturor antreprenoarelor prezente.

 În cadrul evenimentului, participanții pot:

  • Întâlni potențiali clienți și parteneri de business
  • Identifica cele mai bune practici din industrie, precum și din industriile adiacente
  • Învăța din experiența altora
  • Afla noi oportunități și trenduri
  • Să își lărgească orizontul și să deschidă noi uși către posibilități dintre cele mai diverse

ELITE încurajează diversitatea și promovează modele de business de succes.  Astfel, ELITE BUSINESS Club invită deopotrivă doamne și domni să participe și să contribuie cu experiența și expertiza lor!

 

Doritorii încă se mai pot înscrie pe pagina evenimentului: http://elitewomen.org/elite-business-club/