Zepter a aniversat 25 de ani de existență pe piața din România

Pe data de 31 octombrie, Zepter a sărbătorit 25 de ani de când contribuie activ la dezvoltarea unui stil de viață armonios, sănătos și echilibrat al românilor. Evenimentul a reunit laolaltă cei 600 de agenți de vânzări și angajați din rețeaua Zepter, alături de doamna Alina Dumitru, Manager General Zepter România.

Zepter 1

În cadrul evenimentului aniversar, au fost reamintite și sărbătorite realizările din toți acești ani și au fost prezentate cele mai recente inovații aduse în gama produselor Zepter. Descrierile noilor produse, patentate Zepter, au fost realizate de specialiști de talie internațională.

Zepter 2

Brandul Zepter, care a luat ființă în urmă cu 31 de ani, în Elveția, cu nobila misiune de a îmbunătăți calitatea vieții, a ajuns după doar 6 ani de activitate și pe piața din România. În cei 25 de ani, Zepter a reușit să aducă sănătate și frumusețe în viața a milioane de oameni și să impună un standard de calitate și profesionalism greu de depășit. Produsele create de companie se fundamentează pe cei patru piloni ai filosofiei Zepter, hrană, apă, aer și lumină. Mai exact, sub umbrela Zepter se află produse care participă activ la clădirea unui cămin sigur și sănătos, sisteme de purificare a apei prin intermediul produselor „Edelwasser” si „AqueenaPro”, dispozitive de îmbunătățire a aerului cu ioni negativi prin „TherapyAir iOn”, modalități de preparare a hranei în mod corect cu „Masterpiece Cookware” și dispozitive de terapie cu lumină polarizată și hiperpolarizată „Bioptron”.

Zepter 6

În cadrul evenimentului, au fost recunoscute meritele și efortul depus al consultanților de vânzări din cele trei zone ale țării, care au făcut posibilă misiunea Zepter de-a lungul timpului. De asemenea, au fost lansate câteva produse din noul portofoliu al companiei, aparatul de masaj HyperON, suplimentele alimentare Maca Neo si Inca Inchi si aplicația mobilă Zepter, prin care poti face achiziții sau poți vinde rapid și ușor.

Zepter 3

Totodată, gala a fost însuflețită de prezența unor experți de talie mondială, specialiști în domeniul medical. Medicul nutriționist Sybille Kraft a prezentat impactul pe care îl deține mediul și compoziția chimică asupra alimentelor. Discursul acesteia a fost precedat de apariția profesorului Djuro Koruga, inventatorul tehnologiei cu lumină hiperpolarizată din care a luat naștere tehnologia ingineriei biomedicale. Dr. Claudia Leitner a explicat celor prezenți în sală care sunt efectele ochelarilor care protejează împotriva razelor ultraviolete și reduc spectrul luminii albastre emise de ecrane LED, TV, telefoane mobile, în vreme ce doamna Olja Lopushansky, Director Medical Bioptron și terapeut holistic recunoscut, cu experiență în folosirea Bioptron Hyperlights, a descris cum ia naștere terapia cu ajutorul culorii și a luminii hiperpolarizate. Deoarece principiile de bază Zepter susțin că succesul este rezultatul firesc al sinergiei unui corp sănătos cu un spirit sănătos și pentru a fi pe deplin sănătoşi, trebuie să dăm frâu liber potenţialului nostru mental şi fizic încă de la cele mai fragede vârste, elevii Liceului Hermann Oberth au fost invitați în cadrul unei discuții libere cu privire la factorii care le influențează viața atât lor, cât și familiei lor.

În decursul acestui sfert de veac, compania s-a bucurat de recunoaștere internațională datorită modernizărilor tehnologice, a calității și design-ului superior al produselor. Brandul a dat dovadă de profesionalism și seriozitate, lucru care a atras încrederea consumatorilor în renumele companiei. Zepter își propune să educe tânăra generație să adopte un stil de viață sănătos.

Zepter 4

„Le oferim oamenilor șansa de a trăi exact în spiritul produselor pe care noi le comercializăm, aceleași care au adus celebritatea internațională a companiei și care au la bază tocmai nevoia oamenilor de a trăi mai mult, mai bine și mai sănătos.”, spune Alina Dumitru, Manager General Zepter România.

Brandul Zepter este recunoscut și prin grija față de angajați, dar și prin participarea activă la împlinirea profesională a acestora.

Zepter 5

„A fi angajat Zepter este cea mai bună asigurare de viață pe care o putem avea, pentru că avem zilnic, la locul de muncă, absolut toate beneficiile pe care le au clienții care ne cumpără produsele pentru a trăi mai sănătos: apă purificată, aer purificat, acces la hrană gătită corespunzător, terapie cu lumină. Oferindu-le angajaților aceste facilități zilnic, consider că este un avantaj mai prețios decât orice asigurare formală pe care o firmă o poate oferi ca parte din pachetul salarial.”, mai spune Alina Dumitru, Manager General Zepter România.

Contact:
Communication On
office@comm-on.ro