Forbes aniversează centenarul cu 100 de ambasadori

Pentru a marca aniversarea centenarului brandului Forbes, echipa Forbes România a transmis o provocare către 100 de personalități publice din România, pentru a deveni ambasadorii săi și a transmite mesajul excelenței Forbes pentru generațiile următoare.

Cei fascinați de istoria acestui brand nu au stat prea mult pe gânduri și mesajele de încurajare și susținere au început să sosească pe adresa redacției de la nume precum Mihai Miron, Camelia Șucu, Anca Vlad, Vladimir Sterescu, Radu Florescu și mulți alții. Toate aceste mesaje vor putea fi citite pe paginile de social media (Facebook, LinkedIn și Instagram) și pe site-ul Forbes România, pe parcursul acestui an.

”De o sută de ani, Forbes aduce în fața opiniei publice vizionarii, inovatorii, rebelii, marii visători, întreprinzătorii, artizanii, gânditorii, muncitorii, curajoșii, luptătorii – pe toți cei care au transformat mediul de business, societatea, uneori chiar umanitatea. Iar cititorii Forbes au răspuns cu entuziasm, ridicând mereu ștacheta, impunând noi provocări, solicitând profunzime și claritate, gândire critică și obiectivitate, raționalitate și neutralitate. Și astfel, excelența a devenit prioritatea noastră, pe care o urmărim cu consecvență, de o sută de ani încoace”, subliniază Raluca Michailov, proprietar și manager general al Forbes România.

”Oamenii vor să cunoască, să învețe, să înțeleagă ce stă în spatele succesului, al marilor transformări, al ideilor care schimbă lumea. Lecțiile marilor antreprenori, ale marilor capitaliști sunt subiectele noastre preferate, pentru că, până la urmă, în acest lucru constă moștenirea pe care o lasă în urma lor: gânduri, idealuri, principii, teorii, practici, procese, instrumente, de o valoare inestimabilă”, completează Ionuț Bonoiu, redactor-șef Forbes România.

Forbes România își propune ca prin această campanie să genereze un schimb de idei între personalitățile care au marcat până în prezent societatea românească, fiind punctate așteptările și viziunea pe care acestea le au cu privire rolul și viitorul liderilor din presa de business și lifestyle, dar și ale presei în general.

Forbes este în prezent cea mai vândută revistă de business și lifestyle din lume, iar Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România, cu o medie de 6.673 exemplare vândute per ediție, conform celor mai recente date BRAT.