Concerte cu muzică de film la Filarmonica „Transilvania”

Filarmonica de Stat „Transilvania” îi invită pe cei mici şi pe cei mari, în săptămâna în care Clujul respiră filme, la două concerte dedicate muzicii de film.

Miercuri, 1 iunie, de Ziua Copilului, copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi la Concertul Educativ dirijat de Adrian Petrescu, începând cu ora 17, la Colegiul Academic.

Concertele educative fac parte din obiectivele Filarmonicii încă de la înfiinţarea instituţiei. Ele au luat forme diferite, de la un directorat la altul, scopul lor însă a fost mereu acelaşi: de a ne “creşte” şi de a ne forma publicul de mâine, de a ne asigura că vom avea săli pline la concerte şi pe viitor.

Programul se reia în forma concertului extraordinar de vineri, 3 iunie, de la ora 19, tot la Colegiul Academic, sub bagheta aceluiaşi dirijor.

Melomanii clujeni se vor putea bucura de o seară muzicală cu lucrări din filme consacrate la nivel internaţional precum Indiana Jones, La Strada, Piraţii din Caraibe, Star Wars, Robin Hood, Jurassic Park şi altele.

Biletele la concertele Filarmonicii de Stat „Transilvania” se pot achiziţiona online, de pe biletmaster.ro.

Biletele se pot cumpăra şi de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60) conform programului: Luni & Miercuri 10 – 14, Marţi & Joi 12 – 18 şi Vineri 10 – 14 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia. Preţul unui bilet la concertul educativ este de 5 lei.