Symphonic meets Jazz, la Filarmonica Transilvania

Vineri, 12 iunie, de la ora 19, Elena Mîndru revine la Cluj-Napoca pentru o întâlnire între muzica simfonică și jazz. Clujenii sunt așteptați să asculte un concert aparte al Orchestrei Simfonice dirijate de Tiberiu Soare, într-un mix de jazz simfonic completat de vocea Elenei Mîndru și muzicienii finlandezi Tuomas J. Turunen – pian, Eero Seppä – contrabass și Anssi Tirkkonen – tobe.12 iunie mail mic

Din programul serii fac parte lucrări de Adrian Borza, Răzvan Metea, Dan Variu, Sebastian Dumitrescu, Tuomas J. Turunen, Visa Oscar, Sampo Kasurinen, și Alex Simu.

Pentru cei care nu pot să ajungă la concert, Filarmonica Transilvania a programat o repetiție cu public, care va avea loc tot vineri, la Colegiul Academic, începând cu ora 11.

Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60) conform programului: Luni & Miercuri 10 – 14, Marţi & Joi 12 – 18 şi Vineri 10 – 14 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia.

20 lei preţ întreg / concert

10 lei preţ redus (elevi, studenţi şi pensionari) / concert

Prețul unui bilet pentru repetiția generală cu public este de 10 lei.