Recital cameral în Month of Young Musicians (Luna Tinerilor Artişti)

Luna Tinerilor Artişti (Month of Young Musicians), primul proiect al Filarmonicii de Stat „Transilvania” de susţinere a tinerelor talente din domeniul muzicii clasice, din cadrul programului Cluj-Napoca, Capitală Europeană a Tineretului în 2015, îşi încheie programul cu muzică de cameră, joi, 26 februarie.

cvartetul transilvan

Cvartetul Transilvan şi celebrul violoncelist Răzvan Suma, unul dintre cei mai activi tineri muzicieni români, vor interpreta pe scena Sălii Studio a Academiei de Muzică „Gh. Dima”,  Cvartetul de coarde în Sol major de Ludwig van Beethoven şi Cvintetul cu două violoncele în Do major de Franz Schubert.

Month of Young Musicians propune tinerilor, şi nu numai, o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mediu cultural vast şi o mai bună cunoaştere a ceea ce are de oferit Capitala Tineretului în 2015, în materie de evenimente muzicale. Pentru mai multe detalii vă invităm pe website-ul oficial al Filarmonicii: www.filarmonicatransilvania.ro şi pe profilul proiectului Month of Young Musicians înscris pe platforma www.cluj2015.eu.

Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60) conform programului: Luni & Miercuri 10 – 14, Marţi & Joi 12 – 18 şi Vineri 10 – 14 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia.

20 lei preţ întreg / concert

10 lei preţ redus (elevi, studenţi şi pensionari) / concert