În timp ce tu dormeai…

A fost odată ca niciodată un grup de superwomen, pe numele lor de scenă LULELE. Cum am ajuns împreună, nu se știe. Să zicem că a fost soarta. Dar nu pe principiul „cine se seamănă se adună” – că nu e cazul. Suntem 4 care n-au speriat vestul, încă!

4 suflete, 4 minți, 4 corpuri diferite, frumoase și deștepte în felul nostru. Ne aduce împreună frumosul, dragostea față de oameni și lucrurile bune. V-am povestit de multe ori cine suntem, ce facem şi mai ales, cum facem. Azi însă, parcă am spune mai mult. Şi o sa începem cu „La mulţi ani, G!”

Ştim că o să ne cerţi, dar de ziua ta, ne-am gândit să strigăm în zări de ce te iubim!

1466218_10152869808744201_2706811981714665347_n

Ești frumoasă. Atât pe interior, cât și pe exterior. Îți pasă de oameni. Empatizezi. Dar mai ales, simți.

Mai ales atunci când îți iei atitudinea de om mare și ne cerți, știm că tot ce îți dorești este binele nostru. Ești vocea rațiunii.

Ești acolo. Pentru toată lumea în nevoie, pentru tot ce înseamnă un sfat sau un ajutor.

Tu găsești întotdeauna soluțiile. La tot. Chiar și la un mic dejun a la Four Seasons organizat în 5 minute. Tu poți, tu ești magician.

Și pentru că ești un fel de magician, cu bagheta colorată poți schimba vieți și poți transforma vise în realitate. Îți mulțumim!

Ştii că nu te împărţim cu nimeni, azi însă ridicăm „interdicţia” şi vă provocăm şi pe voi, ceilalţi, să ne spuneţi de ce o iubiţi!

Semnat: Laura, Sonia, Diana.