10 lucruri pe care să (nu) le faci până la #30andfabulous

It’s begining to look a lot like fabulous 30. Tic. Tac. Mi-am făcut bagajul în minte, mi-am schimbat pașaportul și mi-am turnat un pahar de șampanie. Apoi mi s-a făcut dor să scriu. Și pentru că lista de cadouri a fost bifată înainte de vreme (lulele sunt cele mai organizate făpturi din lumea asta; cross my heart), mi-am propus să predau ștafeta (pentru maraton întreg nu m-am antrenat), nu fără câteva vorbe de duh (bulbucii îți sporesc viteza de tastare).

  1. Nu te mărita! Sau dacă o faci, nu te mărita cu băiatul bun care te idolatrizează și te pune pe piedestalul iubirii. Ia-l pe ratatul (RATÁT, -Ă, ratați, -te, (Adesea substantivat) Care nu a izbutit să se afirme, să se realizeze, să creeze ceva de valoare. ♦ (Despre acțiuni) Nereușit, neizbutit. – V. rata. – dexonline.ro) care te chinuie și din cauza căruia te tăvălești pe covoraș mai ceva ca Azorel. Sigur, vei divorța, dar te vei ridica mai ceva ca pasărea Phoenix. Bonus, vei fi plătit pentru toate greșelile trecute și viitoare. Nu sună atât de rău până la urmă, nu-i așa?
  2. Nu te mai lua atât de în serios. Relax, take it easyyy – cumpără-ți melodia și ascult-o de câte ori îți pui masca de inabordabilă plictisitoare.
  3. Nu subestima puterea acidului hialuronic și nici a culturii generale. Nu merg mână în mână, dar pe termen lung, vei fi recunoscătoare pentru amândouă. Vei putea ieși din casă și pe timpul zilei și, ghici ce, vei avea un motiv bun să îți antrenezi corzile vocale (nu pentru o noapte de Karoke pe ritmurile Madonnei ale anilor 80, nu, nu, nu).
  4. Selectează-ți prietenii și îngrijește-i.
  5. Don’t pay for kindness. Învață să primești.
  6. Spune mulțumesc. Nu e atât de greu. Hai, spune după mine: m-u-l-ț-u-m-e-s-c. Nu merci, aia e ciocolată (și proastă dacă e fără marțipan).
  7. Iubește. Fără să mânănci înainte sau după. Practic, iubește astfel încât să n-ai nevoie de mâncare. Aud că după 30 slăbitul se apropie de utopie. Bonus, vei fi stimulat economia țării (asigurându-le altora pensia) prin consumul ridicat de naftalină și alcool. Poate cineva îți va întoarce favoarea. La bătrânețe.
  8. Buy the shoes. And the bag. And the diamond. Sigur, nu înainte să îți plătești dările la stat. Aviz amatorilor.
  9. Învață să mănânci. Da, da. Cu furculiță și cuțit, clești și lingurițe. Nu toate odată dacă se poate. Aici intră și conținutul farfuriei și licoarea din pahar. Educă-te.
  10. Muncește. Muncește. Muncește. Că tot e la modă independența. Și că vorbim de modă, vezi punctul 8.

Așadar, pentru că all good things need to come to an end și pentru că lamentările și tristețea nu mă caracterizează câtuși de puțin, pentru că am primit mai mult decât mi-aș fi închipit că poți primi, anul acesta de ziua mea predau ștafeta.

Urban lifstyle trendsetter(i), ascuțiți-vă creioanele, puneți-vă pantofii magici și așezați-vă în blockstart în fața calculatoarelor. Până pe 12 martie așteptăm e-mailurile voastre pe adresa laura@revistabulevard.ro. Căutăm cele mai frumoase povești urbane, pe care le vom publica în revistă. Cele mai bune povestioare, însoțite de o fotografie expresivă, vor deveni contributori la noua rubrica Urban Lifestyle.

Ready? Set. Write.