Cum înoată un decorator? Cu Grandezza.

E maximul de sport despre care pot să scriu. Sunt o fană pe viață a acestei colecții chiar dacă mi-e greu și e destul de complicat să o folosești în viața de zi cu zi sau în proiectele uzuale. Mă pot mândri că am profitat de imesa sa grandoare în câteva proiecte, care din păcate nu pot fi făcute publice, dar aveți încredere în mine că rezultatul a fost unul excepțional.

O colecție impresionantă care nu poate să nu îți trezească toți porii atunci când ești în preajma ei, dublată de calitatea promovării și imaginația fără margini a brandului jAB sub cupola căruia se află. Materiale cu imprimeuri care spun povești, te electrocutează la atingere și culori care ridică din morți și cei mai anti design și pro bej privitori. Te îmbie la joacă și la dans, te provoacă și te lasă, o colecție incitantă și deopotrivă calmă și distinsă.

jab

Dar pentru că o casă replică a unor propuneri de reviste nu este tocmai ceea ce ne-am dori, fiecare dintre noi se gândește, atunci când vine vorba de a decora, să aducă acea notă caldă și să îmbine elementele personale care reflectă caracterul nostru, de o așa manieră încât să transforme o casă într-un adevărat cămin. Iar aici, textilele interioare sunt cele care fac diferența și dau personalitate unui spațiu. Avem posibilitatea să alegem o gamă largă de țesături incitante și de lux, care să ne ajute să redăm spațiului interior acea notă personală, intimă care să vorbească despre noi. Materialele reflectă contemporaneitatea, dar în același timp sunt suficient de versatile încât să păstreze un aer atemporal!

Imaginați-vă o întreagă prezentare de modă haute couture, cu flash-urile aparatelor de fotografiat, cu editori de la reviste celebre, dar cel mai important, cu idei inspirate din întreaga lume. În fiecare sezon, designerii se folosesc de experiențele lor și de toate elementele care îi înconjoară pentru a crea stiluri inovatoare, cu efect de wow, care să fie prezentate pe podium; Grandezza prinde viață într-un mod foarte asemănător.

În timpul călătoriilor prin întreaga lume, designerii au adunat modă, accesorii și mobilier, captând pe drum imaginea lor în fotografii. Cu inspirație de peste tot și din toate, au creat o colecție care se reunește pentru a spune o poveste: țesături de lux. Colecția oferă materiale axate pe modă, cu o gamă variată de modele, inclusiv printuri naturale și rafinate, Paisleys clasice și printuri noi stilizate.

grandezza_vol8_black

Culorile variază de la tonuri calde la nuanțe profunde ce amintesc de bijuterii și de smarald. Neonul strălucitor, verdele bogat în tonul pădurii și luxuriantul roșu rubin se combină cu acvaticul evocator și aurul plin de farmec. Colecția clasică actualizată include acum, de asemenea, un spectru restrâns de nuanțe fluorescente, în plus față de culorile primare contemporane. În combinație cu designul clasic sau cu cel folosit pentru a accentua o cameră, aceste tonuri îndraznețe pot crea un spațiu perfect echilibrat și personalizat.

Ești pregătit să accepți provocarea?

Sursă foto: grandezza.jab.de