Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă…?

În urmă cu o săptămână v-am rugat să ne ajutați să descoperim femeile frumoase, deștepte și … singure. Propunerile voastre au venit din cele mai diverse domenii: fashion designeri, artiști, antreprenori sau pur și simplu femei frumoase, cu o poveste de suflet:

Alina Grozav este o fată inteligentă și veselă ca un fluture. Că este frumoasă, se vede cu ochiul liber, însă adevărata ei frumusețe este de natură interioară.

alina

Aminda Nomade s-a născut cu pasiune pentru muzică, de mică fiind atrasă de sunete și instrumente. Participarea la Vocea României i-a definit valorile și poziția pe care o ocupă în peisajul industriei muzicale din țară. Aminda a plantat în inimi chemarea irezistibilă de a nu omite să trezim la viaţă, cât mai des posibil, lumi şi chipuri care, odinioară, prin forţa exemplului personal, au sădit în spiritul nostru vocaţia libertăţii omului născut pentru a învinge şi pentru a face să tresalte până şi forţele taince ale Universului.

aminda-7

Foto: arhiva personală Aminda

Aviva Vita studiază business la Regent’s College din Londra. Tatăl Avivei spune că au ales școala din Regatul Unit al Marii Britanii atât datorită sistemului de învățământ, dar și a statutului capitalei britanice în lumea financiară.aviva

Foto: facebook.com

Dana Cristea este la doar 24 de ani director adjunct la o firmă de asigurări. Aurelia Cristea, mama acesteia, spune că fetele ei îi sunt partenere, atât în planurile personale, cât și în cele de zi cu zi, de acasă. Mai mult, ea se consultă cu fiicele sale în aproape toate momentele de răscruce, „m-au înțeles și mă bucur că am rămas o familie unită și știu că le-am schimbat viața prin deciziile mele. Am confirmarea lor că în bine!”

dana cristea

Foto: facebook.com

Geta Ungurean este cunoscută ca fiind un Stress Free Wedding Planner de succes. Se ocupă cu brio de organizarea de la A la Z a nunţii, pregăteşte decorul floral, decorează sala, vă ajută să alegeţi pantofii miresei şi vă susţine moral, pentru a nu da bir cu fugiţii înainte de a păşi spre altar. Este o persoană deschisă și comunicativă, iar pe parcursul organizării nunții, va deveni un prieten de nădejde. În timpul liber îi place să picteze, participă de ani de zile la cursuri de gătit și degustări de vinuri, este pasionată de raliuri și consideră că o modalitate bună de împrospătare a spiritului sunt călătoriile.

geta

Foto: facebook.com

Ioana Florea are un suflet mare și o inima și mai mare – bunatatea ei este nemărginită; este extrem de perseverentă și nu renunță cu una-două. Radiază de energie pozitivă care contaminează tot ce are suflu, iar zâmbetul ei topește tot ce miscă. Atipic lumii în care trăim, Ioana adoră să citească în timpul liber.

Ioana-Dumitrela Florea

Iulia Bobar a început să practice baletul la vârsta de 3 ani, iar datorită grației și a condiției fizice obținute în urma multor ani de muncă asiduă, anul trecut s-a clasat în top 10 la Miss Universe România. În cadrul competițiilor de acest fel, concurentele trebuie să dovedească nu doar că sunt frumoase, dar și inteligente, descurcărețe și spontane. Iuliei îi place competiția, e o fire ambițioasă și mereu deschisă spre experiențe noi. Îi place să își petreacă o mare parte a timpului liber alături de familia și de prietenii ei, în topul preferințelor sale aflându-se activitățile sportive și plimbările în aer liber.

iulia-bobar

Irina Damașcan  are 24 de ani, a terminat facultatea de jurnalism şi este in prezent studentă la arhitectură. Îi place arta si frumosul. În plus, de curând a deschis prima firma de PR de arhitectură din Romania! Are multe vise, iar pe unele dintre ele le-a realizat deja reusind să treacă peste problemele  pe care le-a întampinat până în prezent. Este o persoană foarte comunicativă cu o poveste grozavă se spus, o fată plină de viață, cu o energie contagioasă. Irina e cu siguranta o fata pe care te poti baza, o prietena de incredere, dar si un om jovial, in compania căreia te poti destinde! O fată cu o viață complexă, la a cărei poveste, daca nu iei parte, simți că spui ‘pas’ picanteriilor pe care viața le oferă tuturor acelor tineri talentați, cu dorința de afirmare profesională și visuri înalte!

irina1

Laura Bâlc  își iubește calitățile și își regretă greșelile, dar a învățat să trăiescă cu ele. Câteodată doarme prea mult, se culcă prea tarziu, visează cu ochii  deschiși și totuși trăiește. Nu regretă tot ce viața a trezit într-o zi  în ea. Refuză tot ce îi displace, acceptă orice o poate ridica de la pământ, orice care o poate  duce de la banal la magnific. Pasiunea ei supremă este fotografia, iar acest lucru se vede în proiectele ei minunate.

laura balc

Foto: facebook.com

Marciana Antohi ne-a scris despre ea:

„Mergând pe principiul: laudă-mă gură, încerc să îmi promovez “brandul”, așa că: I AM A SINGLE LADY – intelligent, wise and housekeeper, looking for my half, for my soulmate, looking for LOVE… Povestea mea este scurtă. Sunt un om simplu, un om ce iubește tot ceea ce este frumos și valoros în juru-i. Pun preț pe corectitudine, pe echilibru și valori. Muncesc mult, iar ceea ce fac, fac cu drag și pasiune, spre bucuria și încântarea celor din jur. De profesie sunt inginer, dar situația economică m-a determinat să mă reorientez profesional și astfel am devenit cofetar.”
antohi marciana

Sigina Luca este o tânără antreprenorare care la 28 de ani conduce două afaceri: o firma de organizat evenimente și una de curățenie. Ea s-a visat de copil o femeie independentă, pe picioarele ei. Sigina este mereu cu zâmbetul pe buze, pregătită de provocările vieții de zi cu zi.

sigina

Foto: facebook.com

Veronica Frișan este unul dintre puținii tineri designeri care mizează pe creativitate, pe nonconformism, pe o eleganță avangardistă. După 10 ani de studii de specialitate în design vestimentar, Veronica Frișan ne surprinde cu o viziune unică și creații sofisticate, contemporane. Nu știe niciodată de unde îi vor răsări ideile, ele vin pur și simplu și se materializează în cele mai frumoase creații vestimentare. Veronica se consideră o persoană foarte creativă și spontană, îi place să depună efortul necesar pentru a termina un lucru exact așa cum și-l imaginează, neconformându-se cu: atât se poate.

veronica-frisan-781x1024

Votați aici până în data de 31 ianuarie.

Sursă foto: oglindaoglinjoara.blogspot.com