Top 5 cele mai citite pe Bulevard în 2013

În 2013 ne-ați dat de înțeles că iubiți poveștile de succes ale oamenilor frumoși. În topul citirilor voastre se numără următoarele:

1. Femeia adevărată: zece trăsături esențiale.

Adi Hădean le-a răspuns colegelor noastre din redacție, explicându-le care sunt cele zece trăsături esențiale ale unei femei adevărate. „O femeie adevărată e sursa puterii bărbatului ei. Ea îi suflă vânt sub aripi și-i servește drept conștiință și reazem. Puterea poate fi amețitoare.”

2. Soții Tomoioagă Nicola, cei care au pus clubul Midi pe harta lumii

Soţii Tomoioagă Nicola conduc Club Midi, prima locaţie din Transilvania adresată în exclusivitate muzicii electronice, un club de referinţă atât pe plan naţional, cât şi pe harta traseelor internaţionale a celor mai buni DJ şi artişti ai momentului din întreaga lume. Anul acesta, Midi ocupă poziţia 51 în top 100 al celor mai apreciate cluburi din lume.

tomoioaga

3. O balerină din Cluj la Miss Universe România

Iulia Bobar ne-a povestit despre experiența ei de la Miss Universe România. „O balerină ajunge foarte ușor la un concurs de Miss datorită grației și condiției fizice obținute în urma multor ani de muncă asiduă. La televizor se vede doar o mică parte din ceea ce înseamnă un astfel de concurs. Totul pare a fi ușor, dar presupune foarte multă muncă…”

miss

4. Dana – o poveste dulce

Diana Calfa despre Dana Nicoară: „Trebuie să recunoaștem: e o apariție! E acel gen de persoană care ori îți place, ori nu-ți place, însă în nici un caz nu îți e indiferentă. Cam ca Băsescu.”

dana

5. Bărbatul adevărat: zece trăsături esențiale

„Pentru a construi o casă ai nevoie de o bază solidă pe care să se înalţe toate celelalte lucruri frumoase. Pentru a construi un om mare ai nevoie, de asemenea, de o bază solidă pe care să clădeşti toate celelalte trăsături care îi deosebesc pe bărbaţii adevăraţi de… imberbi!

Vă mulțumim vouă, cititorilor noștri, cei care stați cu ochii pe noi, ne apreciați și ne ascultați poveștile.

Un rând de aplauze pentru colaboratorii noștri, cei care în fiecare lună caută să ne învețe, să ne bucure cu o poveste nouă.

Nu în ultimul rând, vă mulțumim vouă, celor care ați acceptat provocarea noastră de a apărea în revista Bulevard, de a împărtăși cu noi experiențele voastre.

Tuturor vă dorim Sărbători Fericite!

Sursă foto: arhiva Bulevard, gizmobic.com