Relax – 5 pași către relaxarea supremă în timpul sărbătorilor!

Cred că ceea ce toată lumea își dorește azi, când timpul aleargă la maraton pe lângă noi cei care stăm pe un scaun de birou și așteptăm să ne crească suma contului din bancă, este un pic de relaxare. Nu orice fel de relaxare însă, ci una care să ne intre în oase, să ne revigoreze, să ne dea push-ul către lucruri mărețe și în suflete să simțim că DA, acum e liniște!

Regulile sunt simple și, Diana, au aplicabilitate imediată!

geno

1. După 22 decembrie nu mai avem agenda funcțională, fără DO-TO list. Pur și simplu timpul îngheață și noi nu mai existăm. Planeta va avea aceleași rotații pe minut! Testat.

2. Delegă cât de mult poți. Sună trist, dar un manager adevărat este cel care delegă. Acum e momentul în care abilitățile noastre se pot pune cu adevărat în valoare.

3. Amintește-ți că Tu contezi. Nu mult, ci cel mai mult! În vâltoarea evenimentelor, a organizatului muncii continue de a-i face pe toți ceilalți fericiți și împliniți, te rog nu uita de tine. Ei sunt fericiți dacă tu ești fericită. Nu e capătul lumii dacă toate lucrurile nu ies 100% așa cum le-ai planificat. (sau dacă e, așa ca la mine, du bătălia până la victorie cu zâmbetul pe buze!)

4. Nu mă pot abține. L-am pus pe locul 4, dar cred că merită locul 1. Amenajează-ți casa astfel încât să te simți regina propriei povești în fiecare zi de vacanță. Ceaiul, bradul, lumânările, muzica, ambianța de acasă să nu te lase să te desprinzi de cuibul tău, iar atunci când o faci … să tânjești înapoi!

5. E pasul tău! Îl meriți!

Foto: Andrei Neamțu