13 la 11, locul cu 13 experiențe diferite

Vrei să evadezi din aglomerația urbană chiar în inima orașului? Să pășești într-un spațiu de poveste ce te va transpune într-o oază de liniște, relaxare? 13 la 11 este spațiul cu o vibrație specială, pe care o vei simți de la intrare. Acest articol este o călătorie pas cu pas prin 13 la 11 și o invitație de a îl vizita pentru a vedea și a simți direct acest loc retras și totuși aproape.

Încă de la intrare te va întâmpina un fotoliu uriaș, care parcă își așteaptă a lui Alice micșorată de o prăjitură magică, o introducere subtilă în ceea ce vei găsi mai departe. Wonderland este completat de flori albe uriașe ce împodobesc camera și care te vor purta într-un spațiu anglican, numai că în perioada războiului celor două roze.

fotoliu

Ușile masive și larg deschise te vor lăsa să descoperi secretele din spatele acestui loc și cele 13 experiențe pe care le vei trăi aici. Cu toate că pare a fi un spațiu vintage, vei întâlni și contraste ce te vor face să realizezi că te afli într-un spațiu nonconformist, unde te poți simți ca acasă dacă ești însoțit de persoanele apropiate. Acest spațiu are darul de a fi ceea ce îți dorești, ți-l poți însuși pentru cât timp îți dorești, devenind al tău. Tot ce găsești la 13 la 11 poate fi recompus, pentru 13 experiențe diferite:

usi

Petreceri Corporate

Lasă-ți costumul de corporatist sau rochia office la birou deoarece avem nevoie de tine fresh, plin de viață și gata de distracție.

Petreceri Private

Momentele tale speciale pot căpăta și o încărcătură emoțională pe măsură! Convinge-ți prietenii de suflet să petreceți o seară cu adevărat unică și memorabilă.

Business meetings

Ia-ți costumul negru, cravata asortată cu nod perfect, servieta de piele și te poți simți ca un actor de Hollywood într-un film cu James Bond.

Workshops and trainings

Pentru a stimula imaginația, spațiul în care creezi trebuie să îți fie muză, să te inspire și să îți motiveze gândurile. 13 la 11, un loc ce te va încuraja să descoperi idei noi, te așteaptă cu brațele deschise să te dezvolți artistic, personal și profesional.

Networking

Unu. Doi. Trei. Unsprezece. Treisprezece. O sută. O mie. Două milioane. Douăzeci de milioane. Șapte miliarde… de oameni creativi, inovativi, talentați, ambițioși, care își urmează visurile, în căutare de soluții, proiecte, cauze, modele.

sedinta (2)

Fancy Time Out

Preferi să te bucuri de o seară liniștită în oraș doar alături de prietenii tăi, într-un spațiu intim, fără să te intersectezi cu altcineva? Noi venim cu o alternativă de restaurant atipică.

Grădina Secretă

Copacii noștri îți pot croi drum printre crengile lor înfrunzite dacă poți să rostești parola secretă. Noi ți-o spunem și ție, este ,,Relaxare”, însă te rugăm să nu o mai spui nimănui.

Popas Urban

A venit momentul să îți atribui un moment de respiro, să inspiri adânc, să te încarci cu energie pozitivă de la lucrurile ce te înconjoară, chiar în mijlocul orașului.

Expoziții și Lansări

Vernisaje, expoziții, lansări de produs, conferințe sau spectacole, toate pot fi susținute în același spațiu versatil.

Lecții de Gătit

Vrei să prepari o masă delicioasă pentru cercul tău de prieteni, iar bucătăria de acasă este neîncăpătoare? Atunci, cu siguranță, te vei simți împlinit în bucătăria noastră ultra modernă, cosmopolită și primitoare.

bucatarie

„Spațiul nostru, 13 la 11, poate deveni spațiul tău! Make it yours! Tabloul de pe perete al cărui mesaj te va face să vibrezi, <<If you want to know where your heart is, look where your mind goes when it wanders>> și cu care noi rezonăm pentru că și mintea și inima ne poartă către același spațiu de 13 la 11, unde ne bem cafeaua, unde luăm prânzul și unde ne susținem ședințele importante”,  spune Cristina Alexandru sau The Social Lady, Managing partner la 13 la 11.

dinning