Al treilea răsfăţ – secretul unui ten fericit

Concediul se apropie, eu mi-am pregătit clientele pentru perioada ȋn care voi lipsi, totul este perfect, dar mai am nevoie de un tratament de pregătire a tenului pentru concediu şi, ȋmpreună cu colega mea estetician specialist Guinot, Felicia, am să vă prezint paşii unui tratament complet Hidradermie.

Tratamentul Hidradermie este disponibil ȋn 7 versiuni, ȋn funcţie de obiectivele de ȋnfrumuseţare, de vârstă şi de tipul pielii. Pentru că eu am un ten mai dificil, respectiv e şi sensibil, am pielea subţire, pori mici ȋnchişi, ȋnceput de cuperoza, pete de pigmentare, zona T mixtă, Felicia a selectat din gama Hidradermie pentru fiecare zonă produsul potrivit, astfel reuşind să-mi pregătească tenul pentru concediu şi totodată să-l ţină sub control ca niciuna din aceste probleme ale tenului meu să nu evolueze. Și-i mulţumesc din suflet că reuşeşte!

Aşadar, să enumerăm paşii tratamentului Hidradermie şi să vedem ce face fiecare pas.

1.demachierea cu lapte Hydra Confort pentru ten sensibil, pentru curăţarea tenului (sigur că ştim toate că e necesară)

Attachment-1

2.tonifierea cu apă minerală pentru ȋndepartarea ultimelor reziduuri

3.exfolierea – ȋndepartează celulele moarte pentru un bronz uniform şi ajută la pătrunderea ȋn straturile profunde ale pielii până ȋn derm a produselor aplicate ulterior

Attachment-1 (1)

4.ionizarea – “dubla ionizare” – se face cu curent galvanic care ajută serumul aplicat să pătrundă ȋn epidermă pentru a o hidrata. Felicia a aplicat serumul diferit pe ochi, faţă, decolteu respectând specificul zonei de aplicare

Attachment-1 (2)

5.oxigenarea – redă strălucirea pielii favorizând oxigenarea celulelor pielii şi microcirculaţia

6.modelaj, detensionare (pasul meu preferat) – 15 minute  de masaj cu serum antirid şi lifting

Attachment-1 (3)

7.masca Hidra Sensitive – 15 minute

8.crema Longue Vie Cellulaire – energizează şi ȋntăreşte celulele pielii

poza (6)

Toate produsele sun frumos mirositoare, totul e divin ȋn cabinetul de estetică, muzica e relaxantă, lumina perfectă, iar mâinile Feliciei sunt de aur. Atat de bine e să stai o oră şi jumate pe pat şi să te laşi răsfăţată de ea, dar să nu vă mai spun cum arată tenul după. Felicia face testul oglinzii pentru că imediat după tratament se vede diferenţa. Iar eu sunt mulţumită că tenul meu sensibil e pregătit acum de concediu.

Mai mult, ca o esteticiană perfecţionistă cum e, mi-a şi pregătit produsele de sun protection Guinot pe care să le duc cu mine. Corect. Să nu uităm deci de protective:

Attachment-1 (4)

Ținute designeri bifat, tenul hidratat, manichiură/pedichiură bifat, dar cum să plec fără un tratament Joico ȋn 4 paşi, un alt răsfăţ cu Jeni (vi-l mai amintiţi?, e genial)

poza 1 (4) poza 2 (3)

Și mai ales cum să plec fără produse de ȋngrijire a părului, o să iau cu mine produsele Moroccanoil de care sunt dependenta deja.

Ȋn concluzie, chiar dacă sunteţi ocupate, chiar dacă aveţi o viaţă agitată şi activă ca şi a mea, puteţi să vă oferiţi şi momente de răsfăţ ca cele pe care vi le-am prezentat. Tot secretul este să rupeţi o oră, două numai pentru voi, pentru că dacă nu o facem noi n-o va face nimeni ȋn locul nostru, iar timpul trece şi, dacă nu avem grijă, ȋşi pune amprenta pe tenul nostru, pe părul şi pe ȋntreg corpul, iar cu atât de multă evoluţie ȋn domeniul esteticii e păcat să nu ne bucurăm de ea.

poza (2) (1)

Un weekend minunat vă doresc şi vă promit noi gânduri din concediu, ȋncepând de luni.