051 Image Matters, spațiul unde elegantul întâlnește confortabilul

O51 / Image Matters este un magazin concept de ochelari de soare și rame de ochelari de vedere, deschis recent în Băneasa Shopping City.

1O51 este conceput ca un spațiu rafinat, elegant și confortabil care reunește în oferta sa peste 30 de mărci high-end fashion și mărci de atelier exclusiviste precum: Cartier, Ellie Saab, Linda Farrow, Dita, Mykita, Lindberg, Oliver Peoples, Dior și alte branduri cu povești durabile.

2O51 a fost proiectat astfel încât să ofere un mix de inovație, mărci de lux, design și performanță; mobilier realizat din materiale futuriste, cu detalii de design din cupru, iluminarea subtilă a polițelor și a produselor, casete special manufacturate pentru display-ul ramelor, ambalaje în ton cu întregul concept.

3Comerțul modern înseamnă experiențe, iar clienții au fost și vor rămâne mereu pe primul loc. O51 este un loc în care “Image Matters” și fiecare piesă a fost creată pentru viitorul său cumpărător. Există câte un model pentru cel curajos, pentru The office type, pentru excentrici, idealiști sau minimaliști. Image Matters because Everybody Matters.

4

Facebook: https://www.facebook.com/O51ImageMatters/

Instagram: @o51_imagematters