Îmi doresc să fiu frumoasă!

Dacă faci parte din cei care cred că frumuseţea presupune oglinzi, machiaj, haine scumpe, tablete de ciocolată sacrificate mereu, ia un scaun şi ia aminte!

E final de an, delir oriunde te uiţi, freamăt şi zbucium. Noi, bulevarzii, am decis luna acesta să fim calmi, decenţi şi normali şi să ne facem o listă de dorinţe pentru anul care ne bate-n poartă.

Pe lista mea, alături de geantă Musette (diferite culori) stă Frumuseţea.

Îmi doresc să fiu frumoasă!

Frumuseţea asta e mare lucru. Majoritatea se opresc la frumuseţea exterioară, dar aceasta fără surorile ei păleşte şi nu are glas.

10764-Make-A-Wish

Pe lista mea stau 3 frumuseţi, una fără alta nu există cu adevărat. Frumuseţea este cartea noastră de vizită, ne defineşte şi e natural să o căutăm. Cum şi ce căutăm? Acesta e marea întrebare.

Frumuseţea exterioară – felul în care arătăm – ne influnţează atât pe noi din momentul în care deschidem ochii, cât şi pe oricine are plăcerea/sau nu să-şi întâlnească privirea cu noastră.

Frumuseţea interioară – nu aparţine, aşa cum am crede instant la Zen-ul sufletului, la felul în care îngeraşii ne cântă pe umeri, ci pur şi simplu, la cine suntem ca strucură internă. E necesar să fim sănătoşi, energici şi cu o calitate a vieţii constantă.

Frumuseţea sufletului – o lecţie care se învaţă destul de repede prin îmbunătăţirea relaţiilor cu cei cu care interacţionezi. Practicată şi cu rezultate garantate imediate, această parte din noi există, însă trebuie accesată mai des, nu doar în luna decembrie.

Nu-mi doresc nimic mai mult, mai cu ardoare, decât să fiu frumoasă anul care va veni. Ingredientele sunt în mâinile noastre, dar pentru a avea acces la ele, trebuie să devenim oameni frumoşi. Ceea ce va doresc şi vouă!

Sursa foto: lovethispic.com