Mr. Big sau Mr. Small?

În viața fiecărei femei trebuie să fi existat un Mr. Big … cel care te purta pe aripile vântului pentru a te arunca în cea mai sfâșietoare tornadă, over and over again. Acela la care te raportezi atunci când ești fericită și/sau nefericită. El care știa să te facă să râzi chiar și atunci când greșelile lui îți păreau capitale. El, care apare cu o nonșalanță enervantă în fiecare moment în care ai impresia că l-ai lăsat în sfârșit în trecutul îndepărtat al amintirilor.

25192079136988425_iL2WkYgH_c

Îl întâlnești în cele mai bizare momente. Atunci când ai impresia că totul e pierdut, că nimic nu îți mai poate smulge un zâmbet, Făt Frumos al erei noastre se înfățișează cu look-ul său natural zicând: „My love, mi-a fost dor”. Fiecare celulă te îndeamnă să o iei la galop în brațele lui. Amintirea durerii provocate de ultima lui dispariție e împachetată bine în colțul acela din creier pe care e afișat cu litere mari: Pericol de iradiere! Nu intrați!

Atunci când te deplasezi pe un norișor alb apare un stâlp la 10.000 de m altitudine care te lovește în mijlocul frunții. Radarul dlui B. funcționează mai precis decât orice aparat gândit de zeci de ingineri de la cele mai prestigioase universități. Deși ți-ai dat demisia din funcția de Mrs. Big, bonusurile oferite de el, par mai atrăgătoare decât veniturile actuale. Poate fi o idee bună în teorie, însă nu chiar funcționează.

Cât adevăr zace în zicala „rău cu rău, dar mai rău fără rău”? Mr. Big nu e intenționat Mr. Big. Raportarea îl transformă în acela. Bun sau rău, în funcție de momentul vieții.

Un personaj masculin din viața reală, mi-a mărturisit că Mr. Big nu e altceva decât un mistreț, acel tip de bărbat care nu e capabil să aprecieze o femeie, să-i sufle și-n iaurt, pentru că așa simte el. Desigur, pentru dl. real și femeile se împart în două categorii: femei și j(ceva – n-am reușit să rețin complicatul apelativ), așadar, femei care sunt capabile să te ridice atunci când ești în mocirlă, și femei care te aruncă în hău atunci când te afli pe culmile Everestului.

Small-business-to-big

Big are o definiție mai ciudată: mare, bogat, inimos, politicos, atent, intrigant – ceea ce își dorește fiecare ideal de la celălalt. Oare ar fi mai liniștitor să-l căutam pe Mr. Small?

Sursă foto: comerecommended.com, suitupordie.com