CONCURS. Revista Bulevard te trimite la Hotspot Fashion

Distribuie pe profilul tău afişul evenimentului cu hashtagul #hotspotfashion şi spune-ne de ce preferi să cumperi haine şi accesorii online. Concursul se va derula pâna vineri, la ora 16:00. Câştigatorul cu cele mai convingătoare argumente va fi premiat de Revista Bulevard, împreună cu Libero Events, cu o invitaţie la Hotspot Fashion.

afis hotspot fashion

Hotspot fashion: retail meets ecommerce – este primul eveniment dedicat fashion ecommerceului şi va avea loc în Cluj-Napoca în 26 octombrie, de la ora 12:30 la Răgaz, în cadrul Hotelului Fulton.

Cea mai spectaculoasă evoluție o au magazinele care activează în fashion prin creștere de volume, vânzare de achiziții scumpe, precum creațiile de designeri. Produsele de tip fashion (haine, pantofi, accesorii) sunt în topul 3 domenii pentru care cumpărătorii cheltuie sume importante. Magazinele online și advertiserii din fashion conduc și clasamentul domeniilor promovate de afliliați conform 2parale.ro, numărul afiliațiilor fiind mare și datorită boomului de fashion bloggers.

Citeşte mai multe informaţii despre eveniment aici.