London Tailors – costume… pe măsurate

Conceptul London Tailors a fost creat pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor bărbatului modern de succes, pentru care costumul e o carte de vizită ce vorbeşte despre personalitatea şi interesele sale. De aceea, London Tailors se adaptează constant exigenţelor clienţilor săi, cu servicii şi produse care poartă amprenta calităţii şi serozităţii britanice, precum şi cu consiliere de specialitate, pentru a vă asigura că faceţi întotdeauna alegerile potrivite.

Fiecare colecţie London Tailors are ca principal “autor” însuşi clientul London Tailors. Toate produsele oferite spre vânzare sunt atent gândite. Se iau în considerare cerinţele clienţilor, dar şi tendinţele din moda masculină.

london tailors (4)

London Tailors – Made to Measure

Pe lângă serviciile şi produsele ready to wear, London Tailors oferă şi alternative prin linia made to measure. Conceptul Made to measure îşi propune să readucă în prim plan tradiţia costumului la comandă şi să aducă eleganţa şi prestigiul croitoriei britanice mai aproape de clienţii săi. Aceştia au posibilitatea să îşi personalizeze alegerile şi să combine o gamă diversificată de modele, ţesături de calitate, accesorii şi detalii personale, care vor conferi unicitate hainelor pe care le poartă şi le vor pune în valoare stilul şi personalitatea. Costumele sunt croite manual, în atelierele London Tailors din străinătate, iar materialele premium sunt alese cu grijă, de la cei mai renumiţi producători din lume (Vitale Barberis Canonico, Redă, Cerruti, Loro Piana, Dormeuil).

london tailors (3)

Pentru unii bărbaţi era o adevărată provocare să găsească costumul potrivit în colecţiile standard din magazinele româneşti. London Tailors vine cu o soluţie. Fiecare client primeşte consiliere din partea lor şi se decid împreună asupra texturilor, culorilor, formelor, detaliilor croiului şi accesoriilor, astfel încât rezultatul final să fie cel dorit de acesta.

Preţurile pentru linia Made to Measure sunt ceva mai mari decât produsele care se pot găsi în colecţia standard din magazin, dar ele sunt justificate de calitatea ţesăturilor puse la dispoziţie, de finisarea şi atenţia pentru detalii a croielii şi, mai ales, de plăcerea de a purta un produs personalizat, creat special pentru client.

Numitorul comun al tuturor colecţiilor London Tailors este calitatea materialelor şi a croielilor, precum şi atenţia pentru detalii şi accesorii. Liniile sunt simple, minimaliste, accentul căzând pe detalii (revere, buzunare duble, buzunare aplicate, cotiere, butoni şi nasturi metalici) sau pe calitatea şi preţiozitatea materialelor folosite.

london tailors (7)

Clasicul este remodelat, accentul fiind pus pe croiala adaptată pentru a flata silueta bărbatului contemporan. Şi costumul de afaceri este revigorat, iar formele tradiţionale sunt metamorfozate prin croială alungită şi culori, devenind mai elegante şi mai sofisticate. Tăietura pantalonilor şi a jeanşilor este simplă, uşor conică, fără prea multe artificii “croitoreşti”, suficient de cambrată pentru a urmări fidel forma trupului, iar lungimea tinde să nu depăşească zona gleznei.

Accesoriile sunt şi ele la fel de importante, motiv pentru care la London Tailors se găseşte şi o gamă diversă de curele, genţi, mănuşi, pălării, bretele, papioane, butoni şi fulare. Pentru sacou nu trebuie să lipsească batista şi cravata, care întregesc ansamblul şi pot da măsura imaginaţiei când vine vorba de îmbinare şi potrivire a culorilor şi texturilor. Colecţia este întregită de linia de încălţăminte, care include piese clasice, dar şi modele redesenate, din piele naturală, de calitate.

[easyrotator]erc_15_1365163336[/easyrotator]

Magazinele London Tailors sunt amenajate după linii minimaliste, în care accentul nu cade pe detaliile designului, ci pe colecţiile pe care aceştia le expun.

Foto: Adrian Hădean