Pentru alte lucruri există Mastercard

Nu am listat niciodată la bursa personală lucrurile care-mi plac cel mai mult. Dar dacă ar fi să le pun pe hârtie aşa cum îmi trec prin cap, aş alege un miniHădean care dă un alt sens vieţii mele, mă opreşte din orice fel de drum şi mă face să zâmbesc. Probabil pentru că e cel mai frumos copil din lume.

În top Hădeni preferaţi e şi un Masterchef, jumatatea mea bună, serioasă, de încredere, de iubit. Şi el tot frumos, că am fost norocoasă şi m-am înconjurat doar de oameni frumoşi.

În acelaşi registru, şi prietenele mele, două la număr, sunt tot de top: frumoase, deştepte şi tot timpul cu umerii pregătiţi, tot timpul pe speed-dial.

Alte chestii care mi s-au lipit de creier şi de suflet: mâncarurile gătite de bunicul meu, cu arome de „ştie el ce”; Manu Chao, oricând şi oriunde; orice desert cu ciocolată (orice alt desert poate fi scos în afara legii); filmul E.T.; balerinele de orice fel şi Momijiile, cât de multe; cărţile complicate. Şi aş putea trăi fericită pe o insulă pustie doar cu cele enumerate mai sus.

1472914_642739135776766_605390966_n

Cum e mai nou la modă să dai mai departe orice îţi trece prin cap, vă provoc pe toţi să puneţi pe hârtie un top personal. Şi să-l împărtăşiţi cu noi, Revista Bulevard.

Sursă foto: arhivă personală; pinterest.com

Sonia Nechifor
Sonia Nechifor

Lumea îmi spune simplu: Sonia. Sunt specialist în comunicare, atât la birou, cât și în timpul liber. Îmi place să fac lucrurile „ca la carte”, să găsesc ideile simple care să transforme gânduri obișnuite în fapte extraordinare.