Poți fugi, dar nu te poți ascunde

Nu atunci când unei anumite prințese i s-a pus pata pe tine. Nu, nu mă refer la prințese cu sânge albastru, ci mai rău, prințese autodeclarate. Acele femei cu o determinare ce depășește orice putere de închipuire. Acele făpturi sensibile ce nu acceptă un refuz.

Aceste jocuri moderne se desfășoară după principiul Yo-Yo. Atunci când ai impresia că te-a eliberat, forța ei bate gravitația și te atrage înapoi strângându-te de gât până aproape de sufocare. Practic, nu ai nicio șansă să scapi. Ochii ei visători, bine conturați de creionul kajal, te vor hipnotiza fără drept de apel. Factorii externi îți vor părea din altă dimensiune.

Din momentul în care ți-a declarat război, poți scăpa doar mutându-te pe Marte. În orice alt cotlon de pe pământ, te va găsi.

fotografie0059

Controlează tot mediul tău înconjurător. Pe doamna care te ajută în casă a cucerit-o cu căldură, șoferul l-a vrăjit cu a ei privire răpitoare. Știe tot ce faci înainte de a se fi întâmplat. Cu toate că nu are ochi albaștri, se comportă ca atare.

Acum e momentul să elaboreze strategii cu zero necunoscute. Nu va abandona după primul eșec, nici după al doilea, pentru că, în final, va reuși.

Poți fugi, dar nu te poți ascunde, pentru că mai devreme sau mai târziu te va prinde și te va călca pe cap. Iar în final, îi vei mulțumi pentru urma de Jimmy Choo de pe față.