Managementul stresului, o altă abordare

Stresul este din ce în ce mai prezent în viața noastră, fie că este generat de locul de muncă sau de familie. Specialiștii în psihologie sunt în continuă căutare de răspunsuri la întrebarea care îi preocupă pe mulți: „Cum poţi face față stresului fără ca acesta să-ţi afecteze sănătatea?”. Psihologul clujean Loana Comșa a venit cu răspunsuri în e-book-ul ”Managementul Stresului: Cum să gestionezi și să reduci stresul”.

”În cabinetul meu învăț oamenii să devină proactivi, să își planifice viitorul, să își scrie propriul scenariu. Trebuie să ne ferim de a rămâne victime pasive, spectatori ai vieții noastre. Acest e-book se dorește a fi un ghid de sfaturi practice care să ajute cititorii să își controleze modul în care reacționează la elementele stresoare din viața lor”, susține psihologul Loana Comșa.

managementul stresului

Cititorii vor învăța din e-book să identifice stresul, sursele generatoare și simptomele asociate acestuia, în funcție de domeniul în care au identificat sursa: familie sau serviciu.

Pentru gestionarea eficientă a stresului este important să analizăm cum reacționăm la el. De cele mai multe ori o facem într-un mod greșit, care, deși pe moment pare că ajută, pe termen lung devine dezadaptiv, disfuncțional. E-book-ul constă într-o serie de pași de urmat pentru o gestionare corectă a stresului în familie și la serviciu.

”Managementul Stresului: Cum să gestionezi și să reduci stresul” poate fi descărcat gratuit de pe site-ul Loanei Comşa.

Membră a Colegiului Psihologilor din România și a International Association of Cognitive-Behavioral Coaching, Loana Comșa a studiat tehnicile psihologice de control al comportamentului și dezvoltarea potențialului uman și este specialist în terapie de cuplu, consiliere pentru dezvoltare personală și coaching.