Seară cu muzică de film, la Cafeneaua Papillon

Duminică 15 noiembrie, de la ora 19:00, Cafeneaua Papillon invită clujenii la un eveniment aparte. Este vorba de o seară de muzică de film în care veţi avea ocazia de a-i asculta pe violonista Bianca Badea şi pianistul Sorin Robert, cei doi muzicieni „responsabili” cu arta serii.

afis muzica film

Absolventă a Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj, secţia vioară, Bianca Badea are la activ multe colaborări atât în străinătate cât şi concerte în cadrul multor evenimente interne. Deşi e prezenţă constantă în Bisyoc Symphonic Orchestra, a însoţit şi Orchestra Operei Române din Cluj în Germania, cu spectacolele „Aida” şi „Tosca”. Cu toate acestea, nu se dă în lături de la un rasuflu muzical „jucăuş” tematic.

Sorin Robert este absolvent al Academiei de Muzică Bucureşti şi a colaborat de nenumărate ori cu solişti al Operei Maghiare din Cluj. şi Pianist pasionat, underground şi nonconformist, creează viziuni şi imagini sonore de excepţie precum un milonguero în tango.

Cei doi muzicieni au pus la cale câteva surprize din capodoperele cinematografice şi de abia aşteaptă să provoace publicul la amintiri plăcute. Soundtrackuri şi coloane sonore renumite vor fi reinterpretate de Bianca şi Sorin într-un mod total aparte.

Intrarea la eveniment este liberă.