Music for You – tango & cafe concert la Cafeneaua Papillon

Cafeneaua Papillon vă invită duminică, 13 decembrie, începând cu ora 19.00, la evenimentul Music for you.

Violonista Bianca Badea şi pianistul Sorin Robert vor susţine un concert în care iubitorii de tango şi muzică bună se vor regăsi şi de ce nu, vor dansa atât cât spaţiul le va permite.

Music for you este un al doilea concert pe care cei doi artişti îl susţin în cafeneaua Papillon după cel dedicat muzicii de film. De această dată piese precum Adios Ninos, Libertango, Milonga del angel de Astor Piazzolla, Por un cabeza de Carlos Gardel şi multe altele vor fi starurile serii.
Bucuria va fi dublă, atât pentru public cât şi pentru muzicieni, amândoi fiind dansatori şi pasionaţi de muzica tangoului argentinian.

tango papillon

Absolventă a Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj, secţia vioară, Bianca Badea are la activ multe colaborări atât în străinătate cât şi concerte în cadrul multor evenimente interne. Deşi e prezenţă constantă în Bisyoc Symphonic Orchestra, a însoţit şi Orchestra Operei Române din Cluj în Germania, cu spectacolele „Aida” şi „Tosca”. Cu toate acestea, nu se dă în lături de la un rasuflu muzical „jucăuş” tematic.

Sorin Robert este absolvent al Academiei de Muzică Bucureşti şi a colaborat de nenumărate ori cu solişti al Operei Maghiare din Cluj. Pianist pasionat, underground şi nonconformist, creează viziuni şi imagini sonore de excepţie precum un milonguero în tango.

Intrare – 5 lei