„Identity of beauty” – vernisaj la Cafeneaua Papillon

Joi, 4 februarie, Cafeneaua Papillon vă invită la vernisajul artistei Anca Sânpetrean, „Identity of beauty”. Începând cu ora 19.00 veţi punea regăsi pe „aripile” fluturelui nostru, câteva piese de ceramică contemporană, piese ce fac parte dintr-un concept mai amplu al artistei.

~Identity of beauty/ Identitatea frumuseţii~

Idealul de frumuseţe este conceptul principal al frumuseţii şi poate fi foarte diferit de la o persoană la alta. Orice om are un ideal a ceea ce este frumos, bun sau nu şi care este în mod normal păstrat in spatiul nostru privat, cum ar fi frumusețea spirituală. Ceea ce vedem frumos în cineva sau ceva pentru noi poate deveni idealul pe care l-am tot cautat, dar pentru o altă persoană acesta devine invalid, aici intervine cu o nouă perspectivă ‘gustul’ care ne fac atât de diferite ca persoane, dar în același timp atât de similari.

afis papillon

Evenimentul va avea parte de la ora 20.00, de un alt concept, de astă dată muzical, responsabil pentru el fiind Socol – the socolled dj. Pan universal al muzicii, dj Paul Socol struneşte notele muzicale în ritmuri şi stiluri ce bucură auzul publicului mereu. A participat la Basm festival, Airfield, Peninsula, Shelter Stage etc.

Intrarea este liberă.