“ELE AU REUŞIT” ajunge la Cluj-Napoca

12 femei antreprenor de succes își dau întâlnire la Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a treia ediții a conferinței ”Ele au reușit”. Evenimentul, organizat de Elite Business Women, va avea loc luni, 19 octombrie, de la ora 18.00, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central.

Scopul evenimentului este de a promova leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business și de a prezenta modele de succes. În cadrul conferinţei se vor discuta subiecte precum: contextul actual, probleme, modele şi instrumente utile pentru femeile antreprenor din România. Participanții vor avea ocazia să cunoască și să învețe din experiența femeilor antreprenor din diverse domenii: politică, psihologie, comunicare, marketing, design, arhitectură etc.

ele au reusit 1

Cei 12 speakeri de la Cluj sunt: Aurelia Cristea, parlamentar, membru al Comisiei pentru Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor, Genoveva Hossu, owner Ingeno Premium, Laura Opriș, managing partner la ”Communication ON”, Aneta Neagomir, owner Galeria de Idei, Loana Comșa, psiholog, Sigina Luca, manager Eventos și Luna Cleaning, Adelina Chișu, marketing manager EBS Romania, Ramona Mîndru, manager & art director Catwalk, Ellie White, artistă, Daniela Maier, arhitect & vicepreședinte al Ordinului Arhitecţilor din România filiala Transilvania, Camelia Iusco, partener fondator al societății de avocatură Codrean Iusco și Asociații și Alexandra Stoica, manager executiv la Transylvania Energy Cluster – TREC. Lor li se va alătura Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, care va şi modera evenimentul.

”ELE AU REUŞIT este un ghid nescris al antreprenoriatului feminin, care vine să inspire la nivel național și să transmită un mesaj pozitiv: ”Da, se poate și în România”! Ideea a apărut ca urmare a nevoii de a avea mai multe modele de femei antreprenor, de a cunoaște succesele, provocările și motivația acestor femei. Ele sunt din ce în ce mai importante pentru piața globală, nu doar în calitate de lucrători sau consumatori, ci și în calitate de antreprenori, manageri și investitori. Campania națională ”Ele au reușit” este un tur de forță care aduce împreună nu doar zecile de femei speaker, ci sute de doamne şi domnişoare antreprenor care NU sunt vedete, nu au nimic regizat în spate, ci pur şi simplu reușesc să performeze cu ajutorul muncii şi a ambiției”, a declarat Bianca Tudor.

ele au reusit 2

Campania națională “Ele au reușit” a debutat la București, în 14 mai 2015 şi a continuat la Constanţa, aducând împreună 26 de speakeri, peste 300 de femei şi 50 de parteneri.

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenor, unde au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre ce le-a adus succesul. Totodată, scopul acestei comunități este de a crea împreună afaceri profitabile, de a lega parteneriate și de a antrena și a crește  know how-ul și experiența membrelor ELITE în cadrul Atelierelor de Antreprenoriat.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierea se face prin e-mail, la adresa contact@elitewomen.org, precizând numele, datele de contact și compania.