Campania Naţională „Ele au reuşit” ajunge la Cluj-Napoca

Conferinţa “Ele au reușit”, un eveniment marca ELITE Business Women, va avea loc pe 19 octombrie, la ora 18:00, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central, Cluj-Napoca.

Scopul evenimentului este de a promova leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business și de a prezenta modele de succes, sub deviza „Ele au reușit”.

”Ele au reușit” aduce împreună femeile antreprenor și creează o comunitate de business performantă și profitabilă.

În cadrul evenimentului se vor discuta subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin în România, probleme pe care le pot întâmpina femeile în calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului, instrumente utile pentru femeile antreprenor etc.

 banner ele au reusit

Campania națională “Ele au reușit” a debutat în București cu peste 100 de participante, 13 speakeri specialiști în domeniul antreprenoriatului. Cel de-al doilea eveniment a avut loc la Constanța, cu peste 150 de participanți, 13 speakeri femei antreprenor și peste 50 de parteneri și sponsori.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibilie. Înscrierile se fac prin e-mail la contact@elitewoman.org, precizându-se numele, datele de contact şi compania.

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenor, unde au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre ce le-a adus succesul.