Bianca Pop prezintă cosmeteuticele PB Serum

Inginer, cercetător, evaluator european, contractor, formator, negociator și…, în două cuvinte, Bianca Pop. Chiar dacă are o activitate internațională de business de câțiva ani buni, numele Biancăi Pop a rezonat în Cluj, mai mult, începând cu 2016. Bianca Pop și-a dorit să-și asocieze imaginea cu cea a unor produse de înfrumusețare de ultimă generație, cosmeteuticele PB Serum, și de cea a clinicilor și saloanelor de estetică de top, din orașul nostru.

Cum a ajuns Bianca Pop de la cercetare, inginerie și evaluare, la gama de cosmeceutice PB Serum, am aflat la o ceașcă de ceai. Biancăi îi place să călătorească. În unele situații, o cere nevoia de a continua proiecte deja începute în spațiul European, în altele o atrag idei noi, iar în cele mai plăcute dintre situații, călătoriile înseamnă concedii sau excursii cu familia.1

La fel ca fiecare business woman, Bianca își distribuie timpul și pentru rolul de mamă și soție. Știe că ceea ce rămâne este puțin pentru cei dragi, însă „virusul” numit muncă nu are leac, nici în acest caz.

Sătulă de iluziile oferite de produsele magice de înfrumusețare de pe piață,  și-a dorit să aducă ceva nou, să simtă o reală satisfacție a beneficiarilor, femei sau bărbați.

Totul a început cu o întâlnire, în cadrul unui proiect european și a continuat cu o colaborare de 4 ani alături de Laboratoarele Proteos Biotech în proiectul European de cercetare TRANSBIO.

E ca atunci când ceva îți place din prima clipă, simți că e bine și îți dorești să împărtășești cu toată lumea. Ca cercetător am știut din prima clipă că sunt profesioniști.

Am văzut laboratoarele lor, modul în care lucrează cu enzimele și profesionalismul acestor oameni atunci când crează ingredientele pentru industria farmaceutica și cea cosmetică.

Apoi, au început să vină rezultatele. Testele și concluziile lor sunt uimitoare. M-am gândit la mama, la prietenele mele, la mine… cât de mult ne-ar ajuta. Le-am testat și pe mine. A fost dovada finală și am decis că asocierea mea cu compania spaniolă era obigatorie.

Nu cred că mai este necesar să spun ca produsele din gama PB Serum sunt fabricate în condiții de igienă maximă, nu conțin conservanți sau parfumuri. Practic, este vorba despre o gamă pentru tratamente de lux.

4

Costurile au contribuit și ele la decizia finală. Nu sunt prețuri mari dacă le compari cu tratamentele injectabile pentru înfrumusețare.

Sunt sigură că Produsele PB Serum se vor detașa net de tot ceea ce există pe piață, în acest moment, pentru ca se bazează pe știință, pe efecte rapide și evidente. (Bianca Pop)

 Text semnat de Alina