Maratonul București Team Hope caută eroi pentru copii din orfelinate

Maratonul București pentru Team Hope, care se va desfășura pe 4 octombrie, caută eroi pentru copii din orfelinate, eroi care să le ofere șansa de a se dezvolta într-o familie adevărată.

Chiar dacă pare dificil de atins calitatea de erou, Team Hope propune un drum scurt până acolo, iar primul pas este înscriere.

Vor urma antrenamente, dar și strângerea de fonduri, care să-i ajute pe copii abandonați să acceadă la o nouă viață, unde lucrurile să fie mai frumoase și mai calde pentru ei.

Fiecare participant se poate înscrie în cursa preferată, unde are de ales între ștafetă, semimaraton și maraton, și se angajează să strângă minimum 500 de lei pentru proiectele Hope and Homes for Children (HHC).

team hope

De asemenea, viitorii eroi se pot înscrie la cursa populară, unde nu este nevoie de un angajament de strângere de fonduri, ci de plata unei taxe de participare, o sumă modică ce va merge direct către proiectele HHC.

Așadar, doar un click este necesar pentru a deveni unul dintre eroii copiilor abandonați: http://teamhope.hhcromania.org/#register

Echipa HHC va fi alături de cei care vor să devină eroii copiilor din orfelinate și le vor pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru a ajuta la strângerea sumei propuse, recompensa pentru efortul fiecărui participant constând într-o serie de beneficii, inclusiv înscrierea gratuită pentru Maratonul Internațional București, dar, cel mai important, schimbarea extraordinară pe care o pot aduce în viața copiilor abandonați.

La Maratonul Team Hope vor fi prezenți și ambasadorii acesti fundații, printre care se numără Cristian Hrubaru, Dana Săvuică, Cristina Cioran, Zoli Toth, Patrizia Paglieri, Mihai Leu, Adi Hădean și Amalia Enache.

Hope and Homes for Children lucrează în România de peste 15 ani și se concentrează asupra transformării vieților copiilor abandonați în orfelinate sau supuși riscului de a fi separați de famiile lor.

HHC a reușit până în prezent să salveze peste 5.000 de copii din orfelinate și să-i mute în medii iubitoare și a reușit să salveze separarea a mai mult de peste 17.000 de copii de părinții lor.

t hope