Leadership în ring cu Amalia Sterescu şi Mihai Leu

Mihai Leu, legenda sportului românesc, revine în ring în cadrul unui eveniment în premieră în România. Campionul mondial la box va lua parte la ”Leadership din ring”, un meci al ideilor, al cuvintelor și al poveștilor de viață.

Mihai Leu revine în ring nu alături de un boxer, ci de o altfel de campioană: Amalia Sterescu, un lider format la școala multinaționalelor cu amprentă globală, fost vicepreședinte în lumea corporatistă și actualmente fondator al Public Speaking School, dar și al primului portal destinat comunității de outsourcing din România – Outsourcing Advisors.

În cadrul evenimentului, campionul își va împărtăși experiențele, victoriile și eșecurile sale, iar Amalia Sterescu va transpune povestea acestuia în practica de zi cu zi din mediul de business.

Evenimentul se adresează echipelor dornice să-și atingă și să-și depășească propriile performanțe, profesioniștilor ce-și doresc să înțeleagă secretele unui campion mondial și managerilor ce doresc să afle noi modalități prin care își pot stimula echipele în momente dificile.

Mihai Leu s-a făcut cunoscut ca pugilist, fiind campion mondial WBO la semimijlocie în 1997 și totodată primul campion mondial la box  profesionist din România. S-a retras din box în urma unei accidentări, fiind neînfrânt la fel ca legendarul boxer european Terry Marsh.

A început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003 la bordul unui Hyundai Accent WRC. Din 2010 a condus echipa Jack Daniels Rally Team, echipă ce concurează în Campionatul Național de Raliuri (CNR). Mihai Leu este, de asemenea, organizatorul Raliului Aradului – Etapă în Campionatul Național și Trofeul Europei.