Million Dollar Babes

Ce înseamnă să fii a million dollar babe în zilele noastre? O întrebare la care răspunsurile pot fi nenumărate. Prima reacţie ar fi o femeie veselă, îmbrăcată în culori puternice, cu o personalitate pe care nu o poţi ignora când trece pe stradă sau intră într-o încăpere. Este femeia care străluceşte, radiază şi îţi aduce bucuria de a fi în jurul ei. Ce se ascunde, de fapt, în spatele unei femei ale cărei caracteristici tocmai le-am scris? Dacă am lua fiecare lucru şi l-am analiza, ne-am da seama că o femeie veselă este o femeie care, în primul rând, se simte bine cu ea însăşi, gândeşte pozitiv şi vede lucrurile prin prisma soluţiilor, nu a problemelor. Veselia este un lucru frumos atunci când este naturală şi ne deranjează când este artificială. Un zâmbet cu întreaga faţă îţi relevă cine eşti în momentul respectiv. La zâmbet cel mai mult îmi plac ochii, a căror veselie şi strălucire emană blândeţe, bunătate şi, de ce nu, îndemnul de a îndrăzni.

Culorile pe care le purtăm ne transmit de multe ori felul în care ne simţim şi ne deschid uşi invizibile înspre relaţiile pe care le facem. În călătoriile mele în lumea largă am fost uimită să văd modul în care femeile îşi etalează culorile în viaţa lor, cu bucurie şi seninătate, lăsând ţinutele sobre, pentru a îndrăzni să poarte culori care le exprimă starea de spirit. Cele mai frumoase lecţii de culoare le-am învăţat în India, unde femeile strălucesc zilnic. În ochii mei, sărăcia nu mai exista, era doar sclipirea unor culori care aduceau bucurie când le vedeai. Femeile care îndrăznesc să poarte culori puternice sunt fiinţe curajoase, care au cu siguranţă ceva de spus. Printr-un simplu exerciţiu de imaginaţie, vizualizaţi o sală plină de femei, marea majoritate îmbrăcate în culori terne şi una singură într-o culoare plină de viaţă, pe care o veţi ţine minte.

culori

Personalităţile puternice se remarcă la femeile la care, chiar dacă nu au nimic de spus, le simţi prezenţa şi este imposibil să nu le urmăreşti prin modul în care îşi poartă ţinuta, gesticulează sau îşi exprimă emoţiile pe chip. Există o elegantă specifică femeii, îmbinată cu modestie, care vine din tăria de caracter. A străluci şi a radia este posibil doar atunci când totul în tine este aliniat şi în echilibru. Doar atunci apare acea strălucire pe care o văd şi alţii şi pe care nu ştiu cum să o denumească. Pentru mine, asta înseamnă o pace a minţii, un echilibru perfect între aerul pe care îl inspiri şi expiri, între modul tău de viaţă, ceea ce mănânci, citeşti sau asculţi. Femeile strălucesc şi radiază după ore de sport, când în mod normal te aştepţi să vezi oboseală pe faţa lor. Bucuria că au realizat ceva importante pentru ele însele este perfect vizibilă, chiar dacă mişcarea le-a vlăguit corpul. Femeile care fac sport şi menţin un nivel potrivit de fitness vor avea mereu o ţinută cu privirea în faţă, orientată spre viitor.

Cuvântul bucurie îl găsim în toate celelalte aspecte ale unei million dollar babe, fiindcă împlinirea înseamnă echilibru, echilibrul înseamnă relaţii sănătoase, iar acestea creează armonie. Cred că bucuria depinde de oamenii cu care te înconjori, de locul în care munceşti, de familie şi de modul în care îţi dezvolţi şi creezi relaţiile din interiorul tău cu tot ceea ce te înconjoară. Pentru mine, o femeie trebuie să aibă curajul de a vedea cine este, de a aduce schimbare şi de a învaţa să zâmbească în fiecare zi cu farmecul cu care numai o femeie o poate face.

Gândul meu pentru această săptămână: reflectaţi la cele cinci aspecte şi încercaţi să modelaţi cel puţin unul!

Sursa foto: commons.wikimedia.org