Cursuri la REACTOR

Săptămâna viitoare, Reactor de Creaţie şi Experiment lansează două noi cursruri: curs de reACTORIE şi write-out session.

Curs de reActorie 
cu Doru Mihai Taloș, Leta Popescu și Oana Mardare

La Reactor de creație și experiment

În cadrul REACTIVAREA – 1 an de REACTOR

10 ședințe + o ședință de probă
în fiecare luni de la ora 19

Începând din data de 23 martie, în fiecare luni seara, de la ora 19.00, Doru, Leta și Oana – în combinații de câte doi – vă așteaptă la Reactor. Vă propunem o serie de 10 ateliere în cadrul unui curs/laborator. Atelierele au ca scop dezvoltarea unor calități precum creativitatea, atenția, spontaneitatea și încrederea. Vom folosi teatrul ca instrument de formare și dezvoltare.
Nu trebuie să îți dorești să fii actor, ci să fii activ, antrenat, alert, conștient, încrezător și vesel. Adică reActor.

curs de reactorie

Cursul este structurat pe 10 ședințe + o ședință de probă (în 23 martie de la ora 19) , în decursul cărora vor fi atinse următoarele teme:
1. Atenția.
2. Încrederea.
3. Curajul.
4. Spontaneitatea.
5. Creativitatea.
6. Ritmul.
7. Memoria.
8. Dicția.
9. Lucru în echipă.
10. Prezentare – Finalitatea cursului va fi o prezentare deschisă unui public prietenos.

Prețul cursului este de 350 lei.
Taxa se poate achita în 3 tranșe.

Înscrieri și alte detalii: 0747 197 501, rezervari.reactor@yahoo.ro

Write-out session
Curs de scriere creativă

Cu Alexa Băcanu și Ana Cucu Popescu

La Reactor de creație și experiment

În cadrul REACTIVAREA – 1 an de REACTOR

Luni, 23 martie, de la ora 17.00, dăm startul, cu o întâlnire gratuită, de probă, unor ședințe săptămânale de gimnastică intelectuală: un write-out session în timpul căruia ne vom antrena exprimarea, creativitatea, și vom avea posibilitatea să ne confruntăm scrisul cu reacțiile celorlalți.

write out session
Am aflat în timp că unul dintre cele mai importante condiții ale unui scris constant este un mediu potrivit, cu oameni care îți împărtășesc interesul și te ajută să crești. Nu trebuie să vrei să fii Hemingway, doar să ai o dorință puternică de a te exprima într-un mod creativ. Vom învăța împreună să ne adunăm gândurile și să le transformăm în cuvinte, să privim cu atenție în jur și în oglindă, să ne asumăm roluri și să ne folosim imaginația. Pentru noi, scrisul e un mod de comunicare cu ceilalți și cu noi înșine, e terapie și joacă și generator de empatie.

Întâlnirile săptămânale următoare se vor desfășura în fiecare luni, de la ora 19.00, la Reactor de creație și experiment, și vor fi urmate de lecturi publice semestriale.

Vor fi  patru ședințe lunare, a câte 25 lei/ședința.

Înscrieri și detalii: 0748.940.531 sau spatiureactor@gmail.com