„Așteptând-o pe Alice” deschide stagiunea REACTOR de creație și experiment

asteptand o pe AliceDeschiderea oficială a stagiunii artistice a spațiului Reactor va avea loc odată cu Ziua Mondială a Teatrului – joi 27 martie, la ora 19:00.

Stagiunea începe cu spectacolul Așteptând-o pe Alice, un one woman show după o idee originală, interpretat de Oana Mardare și regizat de Doru Taloș.

Povestea presupune un exercițiu de imaginație: ce face o păpușă în momentul în care se trezește singură, abandonată într-un spațiu străin și rece? Așteaptă ca lucrurile să revină la normal, ca acest nou „joc” să se termine? Speră? Până când?

Așteptând-o pe Alice este o coproducție a companiei Atelier45 și a sălii Porta4 din Barcelona, unde a avut premiera în luna noiembrie 2013. Se va juca pentru prima oară în Cluj, dar a participat deja la Gala Traficantului de Cultură din Oradea, în februarie 2014.

Deschidem astfel prima stagiune a spațiului Reactor, pentru care pregătim un program variat care va cuprinde atât spectacolul Așteptând-o pe Alice, cât și spectacolul colegei noastre Raluca Mara – Pasărea care nu e, spectacole invitate din Cluj, dar și din afara Clujului, concerte, expoziții și desigur – spectacolele din MiniReactor.