Timp cadou

Ambalat frumos, cu prietenie, dragoste, atenţie la detalii, bucurie, amabilitate, dăruire, timpul cu adevărat petrecut împreună este cel mai râvnit cadou. De câte ori nu v-au întristat cadouri extraordinar de scumpe doar pentru că veneau ca o scuză? Cunosc copii care ar da munţi de jucării pentru câteva zile de bucurie adevărată alături de părinţii lor. Ar da vacanţe pe lună pentru câteva ore cu părinţi fericiţi că sunt cu ei, fără telefoane, tablete şi alţii prin preajmă. Oferiţi-le cel mai de preţ cadou celor pe care-i iubiţi, timp…… pentru că merită, pentru că este irepetabil şi de neuitat mai ales de sărbători.

some people

Clienţi, prieteni, casă, familie, colegi, toate au nevoie de timp ca şi cum ai fi doar al lor. Si mai eşti tu….iar timp, ai nevoie de asta ca să te descoperi, reinventezi şi să te bucuri.

Cât costă o oră de bucurie cu cei dragi? Cât costă un om de zăpadă? Cât costă turta dulce făcută împreună? Dar fericirea copiilor dintr-o bulgăreală?

În construcţii e simplu. Regulile sunt relativ clare. Placa trebuie să stea un număr de zile, se trasează, zideşte, ai repere si totuşi, un proiect prost sau neasumat se va transforma în nereuşită. De ce? Pentru că nu s-a investit în el timp. Cum poţi să investeşti banii altora fără să-ti oferi acel timp pentru a găsi soluţiile optime? Intreb şi eu în gol….pentru că timpul oferit muncii noastre a devenit un lux. A te informa, documenta sau a citi sunt considerate fiţe în aproape orice domeniu.

Putem schimba asta doar oferind valoare clipelor.

“Vestea proastă e ca timpul zboară. Vestea bună e că tu eşti pilotul.” — M. Althsuler

Eu asta-mi doresc de la cei dragi. Să ne bucurăm din nou de zile frumoase şi senine. Restul sunt detalii. Hai să încercăm să regăsim simplitatea în simbolul acestor zile. E o provocare şi începe din interior ca orice evoluţie.

Vă doresc  să aveţi parte de zile de neuitat, să vi se ofere timp pentru a trăi poveşti….”Once upon a time…”

Sursa foto: defectivedaisy.deviantart.com