Delicious by Art&Craft: inspirație, creativitate și gusturi delicate

Delicatese, vinuri, obiecte de design – toate vă așteaptă într-un spațiu unic, contemporan și primitor – Delicious by Art&Craft. După o experiență de 15 ani în zona de produse românești cu desfacere pe aeroporturi, Art&Craft vine cu un concept nou, Delicious, situat la etajul 1, în apropierea zonei de restaurante din Băneasa Shopping City.

a1

Delicious by Art&Craft este un concept store bazat pe cadouri de inspirație românească, care vă oferă articole cu un design autentic, create sub mărcile proprii, din dorința de a aduce bucurie consumatorului. Vă invităm să descoperiți produse pline de inspirație și creativitate, adaptate oricărei vârste, vinuri, dar și gusturi delicate, datorită celor mai fine ciocolate, trufe și prăjituri bazate pe rețete tradiționale. În plus, la fiecare vizită în magazinul Delicious by Art&Craft veți avea ocazia de a degusta produsele noastre, veți primi consiliere din partea personalului bine pregătit, veți afla povestea produselor și, nu în ultimul rând, la orice achiziție veți primi un cadou.

a4

Dacă vă doriți un moment de apreciere a României de azi, așa cum o vedem noi sau vreți să le oferiți celor dragi un dar de acasă, Delicious by Art&Craft este locul potrivit.

a7