I can count on you

În ultimii ani am învățat multe lecții pe care ar fi trebuit să le învăț încă de când eram la școală. Toate lucrurile pe care le-am învățat fac o diferență foarte mare, atât în viața noastră personală, cât și în viața altora. Vorbim mereu despre stimă de sine și de cât de mult ne ajută să ajungem oameni de succes.

Ceea ce este cu adevărat important este că acele cuvinte magice, care se afla la baza încrederii în sine le auzim pentru prima dată din gura mamei sau a tatălui și foarte rar din gura dascălilor noștri. Banalele cuvinte: te rog frumos, mulțumesc, îmi pare rău, scuză-mă, ar trebui predate odată cu primele liniuțe, atunci când mâna noastră pune creionul pentru prima dată pe hârtie.

tumblr_lkattlmIew1qc6ic5o1_500

Pentru că atunci când cineva îți mulțumește îți transmite un semnal energetic că are încredere în tine, iar semnalul pe care îl primești este că ai făcut ceva bine. Și așa, cărămidă cu cărămidă, construim respectul pentru noi, pe care îl simt și alții. Atunci când cineva te roagă ceva și folosește cuvintele te rog frumos, îți transmite mesajul că are încredere în tine. Ce poate fi mai ușor decât să construiești un pod între oameni bazat pe încredere și respect reciproc? Este extraordinar de important să poți conta pe oameni și să știi că ei nu te dezamăgesc și sunt lângă tine să caute soluții și nu să se plângă.

Nu știu cum aș fi putut să fiu aici, dacă nu aș fi întâlnit oameni deosebiți cu nume diferite, ca și: Genoveva, Ioana, Lorena, Loredana, Mihaela, Rareș, Oana, Diana și numele pot continua, deoarece fiecare nume pe care îl pronunț este o mână pe care am primit-o întinsă , care nu m-a dezamăgit și care ne-a ajutat să îi învățăm pe copiii noștri că lucrurile adevărate se întâmplă doar dacă noi credem în ele. Atunci când un afiș, flori sau covoare ajung la un eveniment în momentul în care ai nevoie de ele, ele îți demonstrează ca toți suntem împreună pentru că forțele noastre se unesc, chiar dacă ele sună ca niște cuvinte banale, care nu au nicio importanță pentru alții. Am hotărât astăzi să număr de câte ori spun mulțumesc și de câte ori oamenii cu care m-am întâlnit au spus acest lucru.

Vă las pe fiecare să vă imaginați cum arată această balanță și vă asigur că în momentul în care aveți puterea să vă țineți în echilibru, schimbarea va fi una uriașă. Nimic nu este mai frumos decât să primești un telefon în urma unei întâlniri și să spui mulțumesc, pentru că am petrecut împreună o oră minunată. Mulțumesc, dragi prieteni pentru că aveți timp să reflectați la relațiile în care suntem implicați în fiecare zi și încercați să le creșteți și să le îmbunătățiți.

CanCan de Bulevard poate fi să ne oprim pentru o lună să mai bârfim, pentru că bârfa oricum ne îmbătrânește, și să încercăm să mulțumim, să ne facem fiecare zi de vară frumoasă, plină de soare, care să fie permanent în sufletul nostru, chiar dacă afară uneori plouă.

Aceasta este reflecția mea pentru această săptămână: Cum v-ați simți dacă pentru o singură zi nu ați mai bârfi și ați mulțumi?

Sursă foto: melissapardo.tumblr.com