Cele mai spectaculoase goluri le puteţi urmări la Fork and Cork

Cel mai potrivit loc unde puteam ajunge la orele prânzului e restaurantul Fork and Cork, care a fost lansat acum doi ani.

„Chiar şi numele vine de la asocierea mâncării cu vinul. Ne axăm pe slow food – produse fresh, aprovizionăm zilnic restaurantul, avem mâncare în general sănătoasă, proaspătă şi foarte gustoasă”, spune Gabriel Mărginean.

La Fork and Cork, în grădină, se proiectează în fiecare seară meciurile din campionat. Dacă vreţi să urmăriţi meciurile, savurând altceva decât mici şi seminţe, sunteţi aşteptaţi în grădina de vară a restaurantului.

fork and cork proiectie meci

Noi ne-am nimerit înainte de meci, bem un Aperol şi ne savurăm „răţuşca fandosită”.

fork and cork

Laura a revenit la prima ei iubire de la restaurantul Fork & Cork, tartarul de somon, pe care l-a devorat fără să respire. Eu mă răsfăţ cu tagliatele verzi cu praz şi ciuperci, exact ce îi trebuia acum.

Radu Dondoş ne-a recomandat Parfait d’Amour, un desert la înălţimea numelui, pregătit din şi cu dragoste.

Nu uitaţi că în fiecare zi, între 12:00 şi 16:00, puteţi savura un altfel de meniu al zilei, la fiecare fel de mâncare principal, supa zilei fiind din partea casei.

Mai mult, în fiecare zi de luni beneficiaţi de reducere la toate salatele din meniu, iar marţea la toate pastele. Vineri, Fork & Cork vă întâmpină cu reducere la toate sortimentele de vin.

De asemenea, în sala privată a restaurantului, cu 20 de locuri, se pot organiza conferinţe şi diverse evenimente sau întâlniri business.

Foto: Fork and Cork