CanCan pe Bulevard

Veste bombă! Vrei să ştii câte kilograme are Adi Hădean? Citeşte mai jos! Vei fi uimit!

Nu ştiu de ce au riscat fetele să-mi dea pe mână un astfel de subiect. Aş putea să vă las să indicaţi orice nume din oraş şi să scot “dosarul” din sertarul secret: texte, poze, tot ce doriţi. Dar zic să păstrăm asta pentru când ne vedem la o cafea.

sonia nechifor

Până atunci, șoc şi groază, live de la noi din redacţie! Suntem o redacţie atipică, fără jurnalişti. Dar putem scrie ca (mulţi dintre) ei, aşa că începem cu o veste de groază: Laura intoxicată cu mercur. Vezi imediat de la ce (fel de crustacee).

Înainte de a dezvalui numele crustacelului, vă pot spune că Genovevei i s-a încreţit părul când a aflat ştirea următoare. Ştirea, după o scurtă pauză. Pauză în care vă spun că Daniela şi-a rupt piciorul călcând stramb. Ce a spus fiul ei, nu putem şti, pentru că …nu l-am întrebat!

Ce a spus însă fiul Dianei când a aflat că mama sa, ŞOC, i-a mâncat toată ciocolata? A zis “Mami, vei ajunge cât Hădean”. Vă spun imediat câte kilograme are şi de ce, dacă daţi click aici, oriunde.

Suntem ispitiţi zilnic de astfel de subiecte pentru că ne înconjoară şi ne sufocă. Evenimente nereuşite din lipsa de inspiraţie a organizatorilor, covoare rosii (de la sângele din venele noastre după ce am făcut un scurt recensământ al ţinutelor), selfie-uri şi bebeluşii care invadează lumea noastră virtuală, pe toate le-am readuce la normal prin scris, dacă am crede că a scrie rău (sau bine) despre rău ar rezolva ceva cu adevărat. Pentru că ne dorim să promovăm spectacolul normalului, al firescului de zi cu zi, încercăm să-l creăm, inclusiv aici, în paginile virtuale ale revistei noastre. Tema lunii, CanCan pe Bulevard, e aleasă ca o provocare pentru autorii noştri, o provocare la un joc ironic şi auto-ironic, pe care sper să-l joace frumos.

Să ne citim cu bine şi în această lună Iunie care se anunţă interesantă, incitantă şi plină de promisiuni de vară fierbinte.

 

 

 

 

Sonia Nechifor
Sonia Nechifor

Lumea îmi spune simplu: Sonia. Sunt specialist în comunicare, atât la birou, cât și în timpul liber. Îmi place să fac lucrurile „ca la carte”, să găsesc ideile simple care să transforme gânduri obișnuite în fapte extraordinare.