Femeie într-o lume a bărbaților

Chiar dacă vrem sau nu să recunoaștem, este o lume a bărbaților! Important este să ne adaptăm în mod corespunzător. Să facem în așa fel încât să avem lumea noastră în lumea lor. Sună complicat, dar nu este.

fab 1

Eu sunt o femeie căreia îi place să fie femeie. Niciodată nu mi-am dorit să fiu bărbat, deși se spune că este mai ușor să fii bărbat: nu suferi atât de mult, ai avantaje la un eventual job, nu trebuie să te machiezi, nu trebuie să faci copii și multe altele. Cu toate acestea, îmi place să mă trezesc dimineața, să-mi savurez cafeaua, să mă fac frumoasă. Îmi place senzația dinaintea unui eveniment când trebuie să-mi pregătesc o ținută, îmi place să fiu admirată, îmi place să fiu mamă și mi-a plăcut și perioada sarcinii (atunci a fost lumea mea).

Îmi place să gătesc, să pregătesc o masă pentru prieteni, îmi place să pierd timpul la un salon să-mi fac diverse proceduri de relaxare, de menținere a frumuseții. Recunosc că îmi place și să am timpul meu: să stau la soare, să citesc o carte bună, să mă duc undeva cu „fetele”,  să nu fac nimic, să mă bag în pat la ora nouă și într-o jumătate de ora să dorm dusă, fără să-mi pese de nimeni, să plec singura o zi, două unde să mă pot gândi la ce vreau eu.

Mai sunt și alte avantaje: într-o lume a bărbaților, în general toate treburile casei, mă refer aici la problemele materiale lunare, grădina, mașina sunt în grija lor, nu? Super! Atunci de ce să ne plângem? Ok, nu îmi place să depind în totalitate material de un bărbat, să se înțeleagă…

Sigur ca tot ce am spus poate fi considerat simplist.

Mai avem și partea de suflet.

fab 2

Când ești tânără și îndrăgostită, e frumos să ai un bărbat adevărat care te curtează. Să-ți aducă flori, să te ducă în locuri frumoase, să te facă să te simți iubită. Apoi, îți dorești să fie un Bărbat, nu? Să poți să ai un copil (aici intervine tot ce înseamnă asta: o stabilitate emoțională, financiară). Cu timpul înveți să-ți creezi o mică lume a ta, că așa e mersul. Să ai încredere în tine, să ai timpul tău, să ai independența ta financiară. Toate astea trebuie împletite cu el, bărbatul, pentru că la urma urmei, pentru el te faci frumoasă, cu el îți petreci majoritatea timpului și cu el rămâi.

Cred că după un timp găsești suficientă înțelepciune să te bucuri de tine, într-o lume a bărbaților!

Vă doresc să aveți o viață superbă în așa zisa „lume a bărbaților” .

Surse foto: theseductivewoman.blogspot.comego-alterego.com