Lansare spațiu cultural alternativ REACTOR de creație și experiement

Reactor de creație și experiment a pregătit un program de lansare care să reflecte ceea ce ne dorim să se desfăşoare în acest spațiu: un dialog între creatori și public, o comunicare între artiști, o relaționare personală cu spațiul.

afis lansare

Despre maraton:

Caută o reacție! –  24 de ore de artă

Eveniment este organizat cu sprijinul cafenelei culturale La Cizmărie şi va avea loc între 20 şi 23 martie.

Caută o reacție! este evenimentul principal al lansării unui nou spațiu cultural în Cluj-Napoca, care dă startul unui weekend plin de teatru, poezie, muzică, magie, dans, slam poetry, performance, experimente, video-proiecții, expoziții, ateliere și spectacole.

Caută o reacție! este un maraton. Timp de 24 de ore, spațiul Reactor va funcționa la potenţial maxim, fiind pus în mișcare de peste 100 de artiști clujeni antrenați să dăruiască frânturi din lumi imaginare. Miza maratonului: să demonstrăm că avem nevoie de mișcare. De o mișcare artistică independentă, amplă, diversă, colorată, incitantă!

 Maratonul este structurat pe 13 module, fiecare având o atmosferă specifică, dată de artiștii participanți și desigur, de ora la care e programat.

program reactor

Un modul durează două ore: timp de o oră jumătate vom intra în diferite reacții prin intermediul artiștilor participanți, iar jumătate de oră vom interacționa într-o pauză activă ambientată de către prietenii noștri, cafeneaua culturală La Cizmărie. De asemenea, publicul e îndemnat să viziteze spațiul și să descopere surprizele amenajate în sălile de la etaj: instalații, expoziții, proiecții – plus un ceai bun oferit de cei de la Drumul Ceaiului.