Carmen Biriş: Ce îmi parfumează primăvara?

Pentru că luna aceasta tema revistei Bulevard este ”parfum de femeie”, ne-am gândit să aflăm ce le parfumează gândurile de primăvară personalităților feminine clujene dragi nouă.

carmen birisCarmen Biriş, Managing Partner Vanilla Events

Am atâtea motive care să-mi aducă starea de primăvară-n suflet, încât parcă mi-e chiar greu să mă hotărăsc care este principalul ingredient care îmi parfumează primăvara. Sunt optimistă din fire, prietenii îmi spun chiar că zâmbesc încontinuu, iar pentru mine, primăvara reprezintă promisiunea unor lucruri bune care urmează să se întâmple.

Prin tradiție, îți stabilești la începutul anului anumite țeluri sau dorințe (să ai mai mare grijă de corpul tău, să călătorești, să reușești mai multe pe plan profesional sau să ai mai mult timp pentru prieteni și familie), dar parcă toate începi să le pui cu adevărat în mișcare abia de când începe să se dezmorțească vremea.

Iubesc tot ceea ce ține de primăvară: vremea potrivită (nici prea cald, dar nici prea rece), iarba de un verde crud, energia pe care o simți odată cu ieșirea soarelui. Însă de trei primăveri încoace, primăvara are o însemnătate mai aproape de sufletul meu și care reprezintă ingredientului principal care îmi parfumează viața, nu doar primăvara: familia mea!

Sebastian, băiețelul nostru de 3 ani, care s-a născut într-o superbă duminică de aprilie, împreună cu iubitul meu soț sunt motivul pentru care am dorință și găsesc energia de a mă reinventa continuu și care, în momentele în care suntem doar noi trei, mă fac să mă simt împlinită.