Kiki Bucur – wishlist

Am luat foarte în serios propunerea voastră de a-mi scrie lista de dorințe pentru că fiecare gând se transformă în dorință, iar dorințele se împlinesc mereu.

În ceea ce mă privește, îmi doresc să rămân la fel, poate fi greu, cred însă că e realizabil. Aș vrea să nu mă părăsească sănătatea, pozitivismul, bunătatea, credința și zâmbetul.

Apoi mă gândesc la familia mea, la cei doi băieți ai mei. Mi-aș dori să rămânem mereu împreună, chiar dacă fizic nu suntem atât de aproape, ne despart doar 1800 de km. Îmi doresc să râdem în continuare împreună, să ne ținem de mână, să-mi adoarmă în brațe, să îi văd lângă mine cu obrajii roșii de la frigul de afară și epuizantele jocuri și sporturi de iarnă, să ne uităm unii la alții și fără să ne spunem nimic să ne facem cele mai frumoase declarații.

kiki

Pentru prietenii și amicii mei îmi doresc să fie mereu acolo, să nu li se ofere ocazia de a-și dovedi prietenia și dragostea, pentru că știu unde sunt, mi-au dovedit de nenumărate ori suportul și camaradenia.

Aș mai avea o dorință generală, pentru toți cei pe care îi întâlnim în drumurile noastre, pentru cei din realitatea virtuală, dar și pentru cei pe care nu-i vedem decât după ce au trecut pe lângă noi: fiți mai buni, mai altruiști, mai satisfăcuți de realizările voastre și de trecutul vostru, doriți-vă lucruri simple și aveți ambiții mărunte.

Dacă toate acestea se vor întâmpla, vom fi cu toții mai fericiți și vom putea spune „Sărbători Fericite” ca pe o constatare și nu ca o urare.

Cu drag și BUCURie, Kiki

Foto: Andrei Dragon