Haideţi s-o ajutăm pe Livia Beju!

Livia Beju, fondatoarea platformei ce promovează evenimentele culturale din cluj – Welcome2Cluj, anunţa de ceva vreme pe reţelele socializare că o să o vândă. Nimeni nu ştia, că de 27 ani, se confruntă mai mult în tăcere cu o boală rară, care îi pune în fiecare zi viaţa în pericol, pentru că nu îşi permite financiar un tratament lunar.

Este vorba de Sindromul Marfan, o boală genetică, ce atacă tot ţesutul conjunctiv din organism (afectând în mod principal inima, plămânii, oasele, ochii şi măduva spinării).

„Am peste 50 de diagnostice şi pentru că este o formă severă, care nu este monitorizată şi controlată lunar, în fiecare clipă viaţa mea este la risc”, spune Livia Beju în prezentarea de pe platforma de crowdfunding indiegogo, unde cere ajutor.

livia beju

Boala Liviei a fost transmisă genetic, mama ei a suferit de aceeaşi afecţiune. Acum o mai are doar pe sora ei care o ajută, însă, precum spune Livia, are şi ea o familie de care trebuie să aibă grijă. Cu toate greutăţile şi toată durerea, chiar dacă speranţa de viaţă dată de medicii români este de 20 de ani, Livia Beju are astăzi 35 de ani şi nu-şi doreşte altceva decât să mai trăiască câţiva ani fără chinuri şi dureri.

„Simt că încă mai am de ce să trăiesc, chiar dacă viaţa mea înseamnă de ani buni doar durere în orice formă, lupt să fie mai bine şi pentru mine, măcar câţiva ani în plus, fără durere”, mai spune ea.

Pentru mai multe informaţii, dar şi pentru donaţii, vă invităm să intraţi pe indiegogo.com, să citiţi povestea Liviei, să daţi mai departe şi să ajutăm împreună. În aceste momente, orice ajutor contează!

Pentru mai multe posibilităţi de donaţii (transfer bancar/paypal), vă invităm să intraţi pe: liviabeju.info/donatii

Foto: Arhivă personală Livia Beju