Seară muzicală în scop caritabil la Bistro 28

Bistro 28 se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru Mădălina Nistor. Cei care vor să o susţină sunt aşteptaţi joi, 3 martie, ora 20.00, la o seară de muzică de film alături de pianiştii Irina Rosana Comănescu şi Sorin Indrei Robert.

Şi fiindcă suntem încă în magia Oscarurilor, alături de Leo care, în sfârşit şi-a primit statuia mult visată, putem să ne bucurăm şi noi, de o seară a filmelor celebre şi cu coloane sonore speciale şi memorabile. Poate că nu toate au luat statueta pentru cea mai bună muzică de film, dar sigur ne-au rămas în suflet şi în amintiri.

Pentru seara de joi au fost pregătite reorchestraţii live din filme precum Lord of the Rings, Games of Thrones, Inception, Fantoma de la Operă (l), Star Wars, Amelie, Cinema Paradiso, Godfather şi multe altele cu sau fără Oscaruri dar cu minunate sountrackuri memorabile.

Intrarea este liberă.

Acest concert îi este dedicat Mădălinei Nistor, o tânără ca noi toţi, care din păcate, suferă de leucemie şi are nevoie de tot sprijinul moral şi material pe care il putem oferi.

Banii strânşi în urma donaţiilor pe care le veţi putea face în cadrul acestui eveniment vor merge direct către acest caz.

Rezervări: 0748247876