Garage Sale pentru Mădălina – târg cu scop umanitar

Compania de Tango Cluj organizeaza duminica, 14 februarie 2016, la Palatul Urania, strada Horea, nr. 4, un targ de haine si accesorii, in scop umanitar.

Va invitam asadar, sa ne fiti alaturi, intre orele 16.00 si 22.00, in calitate de expozanti sau vizitatori la Garage Sale – pentru Madalina.

Fondurile stranse din vanzari vor fi donate integral Madalinei Nistor, diagnosticata recent cu leucemie acuta limfoblastica.

Madalina este prietena si colega noastra de la tango, indragita de toata comunitatea pentru optimismul si modestia ei. Studenta la doua facultati, proaspata mamica, Madalina gaseste timp si energie atat pentru pasiunile ei, dar mai ales pentru baietelul ei, Andrei, de nici doi anisori.

Fire activa si mereu cu zambetul pe buze, Madalina trece in momentul de fata printr-o perioada dificila din viata ei. Tratamentul care i-a fost prescris, in urma diagnosticarii, este unul de lunga durata, el va continua cel putin in urmatoarele noua luni.

Campania de donare de sange, initiata de Compania de Tango Cluj, la finalul lunii ianuarie, a mobilizat multi prieteni, cunoscuti si chiar straini care au empatizat cu Madalina.

Incurajati de succesul acestei campanii, ramanem aproape de Madalina, organizand prima editie de Garage Sale – pentru Madalina.

Toti cei care vor s-o ajute pe Madalina, o pot face participand ca expozanti sau vizitatori la targul de duminica.

Suntem siguri ca Madalina va aprecia efortul fiecaruia dintre voi!

Cei care vor s-o ajute pe Madalina, dar nu pot veni duminica la targ, o pot face direct, in contul deschis pe numele ei, Madalina Andreia Nistor, la BCR: RO56RNCB0818124241300005