Oamenii de afaceri germani îşi dau întâlnire la HerbstFest

afis herbst festCe planuri v-aţi făcut pentru weekendul 4-6 octombrie? Atunci se da startul celei de-a două ediţii a Herbst Fest – Festivalul de Toamna al Economiei Germane.

Evenimentul, organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord – DWNT şi Qual Media Group este menit să promoveze cultură germană, activitatea şi misiunea Clubului către publicul larg şi către mediul de afaceri din Transilvania, printr-o acţiune publică de amploare.

Organizatorii mizează pe caracterul atractiv al manifestării atât pentru publicul larg, invitat să vadă “mai de aproape” mediul de business şi cultural vorbitor de limba germană prezent la Cluj, cât şi pentru întreprinzătorii care pot beneficia de networking relaxat pe durata evenimentului.
Pentru publicul larg, punctele de atracţie ale acestei ediţii vor fi, cu siguranţă, concertele live ale Fanfarei din Foieni şi trupei clujene FUNKorporation, jongleriile cu foc, precum şi activităţile pentru cei mici- spectacol de dresură a câinilor ciobăneşti germani, plimbări cu trenuleţul DWNT şi face-painting. Această nu este însă decât o faţetă a evenimentului.

„Accentul nu va fi, sub nicio formă, pe ”cârnaţi şi bere”, ci mai degrabă pe o perspectiva caleidoscopică asupra mediului şi culturii germane, pe care o girează prezenţa la eveniment a unor reprezentanţi de seama ai mediului german – diplomaţi, oameni de cultură, etc. Firmele vor veni nu doar cu prezentări de produse, ci şi cu oportunităţi de afaceri şi de angajare. Binenţeles că va există şi distracţie, chiar un cort dedicat divertismentului, unde se vor vizitatorii pot ascultă muzică tradiţională şi pot savura produse alimentare 100% nemţeşti”, precizează organizatorii.

Programul pe zile:

[easyrotator]erc_47_1379663168[/easyrotator]