Furtuna dinaintea vacanței

Momentul în care am realizat că mai sunt două săptămâni până la mult aşteptatul concediu, coincide cu acela în care a început haosul. Mi-am dat seama câte mai am de făcut până la marea plecare.
În primul rând mi-am propus să las totul organizat acasă. Acesta fiind concediul pe care îl petrec cu familia am început: pregăteşte hainele pentru 3 persoane – nici multe, nici puține. Când totul e aproape gata, bineînțeles că apare elementul surpriză: nişte pantaloni de care s-a uitat şi trebuie spălați, călcați, tocmai în seara dinaintea plecării.

3

În calitate de mămică, nu pot uita că suntem la sfârşit de an şcolar: două serbări cu pregătirile de rigoare,  o zi mamă – fiică, la plimbare prin oraş, un suc, o înghețată. Obligatoriu: tunsul copilei înainte de plecare, vopsitul meu, manichiura, pedichiura mea şi a celorlalți din casă le introduc cumva în program.
În continuare trebuie pregătită atent trusa de medicamente (pentru mine, dar şi pentru prietenii care se vor baza pe mine ca de obicei). Vă sfătuiesc să faceți  o trusă de medicamente cu strictul necesar (este important să aveți câteva medicamente esențiale, dar recomandat ar fi să cereți ajutorul medicului dvs., mai ales dacă aveți copii): antitermice, un antialergic, ceva pentru flora intestinală, eventual un antibiotic și doamnelor neapărat un antioxidant : ceai verde, resveratrol, vitamina E, orice să vă protejați de procesele oxidative nocive pentru pielea şi organele dumneavoastră. Nu uitați cremele de protecție solară.

Lucrez în două locuri. Încerc să las lucrurile organizate, să fie mulțumiți pacienții mei, majoritatea copii. Celălalt servici, alt haos. La fel ca şi mine, doamnele, domnişoarele, şi ele pe ultima sută de metri, vor brusc să slăbească, să-şi termine pachetele de modelare corporală sau ce-i mai rău să le înceapă, în speranța că în 2 saptămâni vor fi top modele. Din păcate porcul nu se îngraşă în ajun.

beauty2
Fac în aşa fel încât să-mi las pacientele mulțumite, să le tratez cu acelaşi respect cu care le-am obişnuit (recunosc că sunt mai tăcută: îmi zboară şi mie mintea la locurile în care voi merge, locuri despre care am citit atât de mult).
Toate bune şi frumoase. Dar eu? Şi eu vreau să fiu frumoasă în concediu. Undeva, în acest haos trebuie să-mi fac sportul (fac rabat şi merg doar de 2 ori la sală), mi-aş face şi eu vreo 3 şedinte de Vela, mi-aş pregăti puțin tenul pentru soare (din păcate nu apuc). Trebuie să recunosc că mi-aş dori câteva zile de „concediu” înainte de concediu să fac toate acestea. Nu le am. Încercați să le aveți voi şi vă garantez că veți fi mult mai liniştite, încrezătoare, mai frumoase şi mai pregătite pentru „marea plecare „.
Acum, când sunt în sfârşit pe plajă (îmi place marea la nebunie) sunt fericită şi abia aştept să mai vină o nebunie de genul acesta, adică un nou concediu! Ura!

sandra1
Vă doresc din suflet o vară superbă, să fiți frumoase, iubite, şi să ne auzim cu bine.
Oh, atenție nu mâncați mult ca să nu o luați de la capăt!

Sursă foto: weheartit.com

No Comments Yet

Comments are closed